Επικαιρότητα:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αλλαγή στη σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου

17 Οκτ. 2016 - 18:02 | Media
Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αλλαγή στη σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου

Το τηλεοπτικό brand «Φώτης Μαρία» είναι ισχυρό και συνάμα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό. Έχοντάς τον Φώτη Σεργουλόπουλο απέναντί μου και κοιτώντας τον στα μάτια, αναρωτιέμαι αν θα ήθελε στο μέλλον να παρουσιάσει μια εκπομπή μόνος του, χωρίς τη Μαρία.

«Αυτή τη στιγμή, αν με ρωτήσεις τι μου λείπει από την τηλεόραση, θα σου πω η Μαρία. Μου λείπει η καθημερινή μας σχέση. Ήξερα πως κάθε μέρα θα τη δω. Μου λείπει η τηλεοπτική μου οικογένεια, ο αρχισυντάκτης και όλα τα παιδιά που δουλεύαμε μαζί. Βλέπω την ομάδα μου, που πλέον έχει σκορπίσει σε εκπομπές, και τη θέλω πίσω!» λέει με το γνωστό του χιούμορ. Πλέον, ο Φώτης και η Μαρία δεν έχουν καθημερινή επαφή, κάτι που του λείπει αφάνταστα. «Τόσο εγώ όσο κι εκείνη ασχολούμαστε με πολλά πράγματα και, όπως είναι φυσικό, ο χρόνος μας είναι περιορισμένος. Δεν μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Όλα αυτά τα χρόνια είχα ένα στάνταρ, ότι βρέξει-χιονίσει θα έβλεπα τη Μαρία κάθε μέρα στις 12.00. Η τηλεόραση ήταν για μένα μια σημαντική, δημιουργική και χαρούμενη καθημερινότητα».

Ο Φώτης έχει ζήσει την τηλεόραση σε πολλές διαφορετικές φάσεις της και τα τελευταία χρόνια βίωσε κι αυτός τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το ενδεχόμενο να πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας τον στενοχωρεί βαθιά. «Η τηλεόραση έχει ενημέρωση, ψυχαγωγία και ζωντάνια. Λυπάμαι πολύ που βρίσκεται σε αυτό το μεταίχμιο. Όμως, είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει. Θεωρώ πως κάτι θα γίνει και τα πράγματα δεν θα χειροτερέψουν».

 

 


Tromaktiko