Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου

18 Οκτ. 2016 - 08:48 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης. Εχει έναν διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η φιλία θα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καλύτερος μεσάζων για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν, ώστε να μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι στις εκρήξεις θυμού που έχετε κάποιες φορές. Εάν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση που σας ενδιαφέρει αρκετά, μην την αφήσετε να χαθεί, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που τρίτα άτομα υποκίνησαν.

ΛΕΩΝ: Διώξτε μακριά από εσάς ό,τι δεν σας υπόσχεται τη σιγουριά και την ασφάλεια. Επιβάλλεται να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη ζηλεύετε, ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας. Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν σωματικά και ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα χάσετε την ουσία. Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση. Δώστε την προσοχή που αρμόζει σε μια επαγγελματική υπόθεση που αξίζει τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτού γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού φίλου σας που είναι διατεθειμένος να σας συμπαρασταθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει. Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησής σας αυξήστε τη δημιουργικότητά σας. Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε τα όριά σας και μην αφήνετε διάφορους συνεργάτες να διαψεύδουν τις ελπίδες σας. Τα πολλά μπερδέματα μπορεί να γίνουν πολύ κουραστικά. Φροντίστε να περιορίσετε την επικίνδυνη τάση σας να ενδιαφέρεστε για πολλά πράγματα μαζί πριν να είναι αργά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η νευρικότητα και το άγχος μπερδεύονται μαζί με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να δυσκολεύουν. Αφήστε το ένστικτο να γίνει η πυξίδα σας και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει