Επικαιρότητα:

Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 21 Οκτωβρίου

21 Οκτ. 2016 - 06:36 | Media
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 21 Οκτωβρίου

Η Μελίνα δείχνει να ηρεμεί κάπως μετά τις διαβεβαιώσεις που τις δίνουν για ακόμη φορά ο Σήφης και ο Αχιλλέας. Παράλληλα η εισβολή του Ανδρέα στο σπίτι και η επιθετική στάση του απέναντι στον Αλκιβιάδη παραξενεύουν και προκαλούν πολλά ερωτηματικά στην Άλκηστη.

Ο Σήφης δείχνει δυσαρεστημένος με την Αναστασία που απομακρύνθηκε από τον Αλέξη ωστόσο δέχεται να γνωριστεί με τον Ανδρέα. Ο Νεκτάριος πιέζει τη Δήμητρα να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Από την άλλη ο Χρήστος φοβάται ότι θα "φορτωθεί" το μωρό κάποιου άλλου και απαιτεί από την Αλίκη να τον κατοχυρώσει νομικά.

Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας απορούν όταν βλέπουν τον Μύρο να μπαίνει στο σπίτι του Διαμαντή. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο μία άγνωστη γυναίκα παρακολουθεί απορημένη τη Χρυσάνθη και την Αλεξάνδρα να διαλέγουν μπομπονιέρες για τη βάφτιση.

Η Δάφνη και ο Μύρος δείχνουν να έχουν ξετρελαθεί με ότι συνέβη μεταξύ τους και παριστάνουν τους μεθυσμένους για να το... επαναλάβουν. Στο μεταξύ, παρά τις διαβεβαιώσεις του Σήφη και του Αχιλλέα στη Μελίνα, η υπόθεση με το φόνο στο οινοποιείο φαίνεται να παίρνει άσχημη τροπή καθώς ο αστυνόμος καλεί τη Μελίνα και τον Σήφη να δώσουν μαζί μία νέα κατάθεση...