Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη - Πονάω και εγώ: Τι συνέβει, η οργή και η αποζημίωση

23 Οκτ. 2016 - 14:11 | Show Biz
Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη - Πονάω και εγώ: Τι συνέβει, η οργή και η αποζημίωση

 Η φίλη και συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ, η οποία αναρρώνει στο πατρικό στη στη Μυτιλήνη μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της και ξεσπά για τα υπονοούμενα και τις ύβρεις!

  Η ίδια αποκάλυψε ότι ήταν παγωμένη, δεν ένιωθε πόνο και το μόνο που ρωτούσε ήταν "σε τι κατάσταση βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης".

«Έλεος πια φτάνει! Γιατί τόσα άσχημα χτυπήματα στο Facebook, στο Instagram, παντού. Με αποκαλούν βίζιτα χωρίς καν να γνωρίζουν τοπν Γολγοθά που πέρασα και συνεχίζω να περνάω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γολγοθάς της Μίνας Αρναούτη ξεκίνησε από την στιγμή που μπήκε στο χειρουργείο και για πέντε ολόκληρους μήνες βρισκόταν στον Ευαγγελισμό. Δίπλα της ήταν συνεχώς η μητέρα της και όπως η ίδια λέει, άργησαν να της αποκαλύψουν ότι  ο γνωστός τραγουδιστής ήταν νεκρός.

Θυμάται όταν την επισκέφτηκε στον Ευαγγελισμό ο αδερφός του Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, ενώ ήταν στην εντατική, για να μάθει για την υγεία της αλλά και λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα.

Αν και έχει περάσει πολύς καιρός από το τροχαίο, το σώμα της όπως λέει, έχει ακόμη πολλές ουλές. Σήμερα η Μίνα Αρναούτη, κάνει δυο ώρες φυσικοθεραπείες την ημέρα, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα που της άφησε το τροχαίο και να μπορέσει άμεσα να ξανακάνει ένα ακόμη χειρουργείο. Ωστόσο δεν σταματά να ονειρεύεται, παρά τις σφοδρές επιθέσεις, που καταγγέλει ότι δέχεται.

«Μου είχαν κάνει τραχειοτομή και για έναν μήνα δεν μιλούσα. Ούτε να κλάψω μπορούσα και γι' αυτό αδυνατούσα να δώσω κατάθεση» λέει σε άλλο σημείο, επισημαίνοντας ότι το μόνο που ήθελε όταν ήρθε από το νησί της στην πρωτεύουσα ήταν να γίνει...δημοσιογράφος, να βγάζει τα δικά της χρήματα και να διασκεδάζει με τους φίλους της.

Ενώ συμπληρώνει στο «Πρώτο Θέμα» πως «η ζωή μου διαλύθηκε κυριολεκτικά. Γύρισα πίσω στη Μυτιλήνη απ΄όπου είχα φύγει γεμάτη όνειρα να γίνω δημοσιογράφος, αφού μου άρεσε πολύ το γράψιμο και η τηλεόραση. Το μόνο που ήθελα ήταν να διασκεδάζω, να γελάω, να κάνω φίλους».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως οι επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς μέσα από τα social media την έχουν τσακίσει. «Ο πόλεμος στο Facebook με σκοτώνει ψυχολογικά.  Ο πόνος μου είναι βουβός όλο αυτό το περνάω μόνη μου και το κλείνω μέσα μου.Με αποκαλούν βίζιτα και πουτ@ν@! Τι θα πρέπει να κάνω για να σεβαστούν τον Γολγοθά μου; να βγαίνω στα κανάλια κλαίγοντας;