Επικαιρότητα:

Ελένη Μενεγάκη : Το σπίτι μου είναι σαν βομβαρδισμένο

23 Οκτ. 2016 - 14:30 | Show Biz
Ελένη Μενεγάκη : Το σπίτι μου είναι σαν βομβαρδισμένο

Φρενίτιδα» επικράτησε σε γνωστό μαγαζί με είδη σπιτιού στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία ταξίδεψε το βράδυ της Παρασκευής στην συμπρωτεύουσα.

Εκατοντάδες Βορειοελλαδίτες έσπευσαν στο κατάστημα, προκειμένου να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με την αγαπημένη τους παρουσιάστρια.

Η κυρία Μενεγάκη, κομψά ντυμένη στις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου, απαλά μακιγιαρισμένη και με χτένισμα εποχής, μαγνήτισε τα βλέμματα και ενθουσίασε τον κόσμο με το πολύ ζεστό και όμορφο χαμόγελο της.
Η παρουσιάστρια δοκίμασε... κρεβάτια, φλιτζάνια, πιάτα και ποτήρια και γιόρτασε τα 10α γενέθλια του πασίγνωστου καταστήματος.
 
Φανερά ευδιάθετη μιλούσε με όλους όσοι την προσέγγιζαν, ενώ δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά της στους δημοσιογράφους, οι οποίοι της έκαναν ερωτήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι της!
 
«Το σπίτι μου, όσο και να προσπαθούμε να είναι περιποιημένο, δεν είναι! Είναι σαν... βομβαρδισμένο! Δηλαδή όποιος και να μπει μέσα, θα βρει σε οποιαδήποτε μέρη του σπιτιού πολλά πράγματα που δεν είναι η θέση τους. Δηλαδή παιχνίδια παντού, μπάλες πάνω στον καναπέ, πιάτα παντού, βρίσκεις τα πάντα», είπε η παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι πάντα κοιτάει τις τιμές όταν πάει για ψώνια στα μαγαζιά.

Όσο για το εάν και πότε μαγειρεύει η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι όταν μπαίνει στην κουζίνα το κάνει μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο για να χαλαρώσει!

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω την μαμά μου σπίτι! Εγώ μαγειρεύω όταν... δεν είμαι καλά για να μου φύγει το πρεσάρισμα που μπορεί να νιώθω, και κυρίως όταν θέλω να κάτσω λίγο με τον άνθρωπο μου! Οι δυο μας μπαίνουμε στην κουζίνα, ανοίγουμε ένα κρασάκι, ψιλομαγειρεύω και λέμε τα δικά μας. Αυτή είναι η δικιά μου καθημερινότητα! Το καλοκαίρι μπορεί να μαγειρεύω και κάθε μέρα, ή να περάσει μια εβδομάδα και να μην μαγειρέψω καθόλου», είπε χαρακτηριστικά .