Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου

25 Οκτ. 2016 - 07:28 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Υποχρεώνεστε να ακολουθήσετε διαφορετική τακτική και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγετε ταξίδια ή άσκοπες μετακινήσεις. Μην παίζετε το θύμα σε περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεται να απολογηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον σας. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον οικογενειακό χώρο και περιμένει τη συμβολή σας για να βρει τη λύση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλαγές θα προκύψουν στην αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή, ενώ εξωτερικά γεγονότα θα σας δοκιμάσουν, ιδιαίτερα την περίοδο των εκλείψεων. Μη δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και μην αποδέχεστε όλα όσα σάς λένε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναβάλετε οποιαδήποτε σημαντική πράξη και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε προσωπικά θέματα και επαγγελματικές σχέσεις. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας θα σας δώσουν καινούργιες ελπίδες.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα των περισσότερων από εσάς θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για φλέγοντα εγχειρήματα, αφού οι δυσκολίες θα είναι ορατές. Μην αγχώνεστε διαρκώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κύρια αιτία για τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι η συμπεριφορά των άλλων. Μείνετε ήρεμοι, φανείτε συνετοί και μην εκνευρίζεστε, γιατί τους δίνετε προβάδισμα. Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας με διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Μια περιστασιακή δυσκολία στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι το σημάδι της ημέρας για εσάς. Φροντίστε να είστε καλά με τον εαυτό σας στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, ώστε να βοηθήσετε με προθυμία τα δικά σας άτομα για να την ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό χώρο θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ανακρίβειες και ψέματα που έχουν πει ορισμένοι από τους συνεργάτες σας. Δείξτε ποιοι πραγματικά είστε για να βάλετε γερά θεμέλια στις νέες σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν οι δυνατότητες να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, γι' αυτό χρειάζεται να εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας. Παράλληλα, εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δεν σας βοηθάει σε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως η καθημερινότητα να σας εξαντλεί με τις απαιτήσεις της, αλλά η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα και χωρίς να σας καταβάλλει. Αν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, επιστρατεύστε τη διπλωματία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και μέσα από ανατροπές που θα προκύψουν μπορείτε να πάρετε μαθήματα και να τα αξιοποιήσετε στο άμεσο μέλλον προς όφελός σας. Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν τι κάνουν λάθος, αντί να σνομπάρετε τις αδυναμίες τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Το ασταμάτητο κυνήγι κάποιου ιδανικού μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα, αν δεν σκεφτείτε πως σε αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται κάποιο άλλο άτομο που επιμένετε να αγνοείτε. Μην κάνετε παρέα με όσους δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.