Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

26 Οκτ. 2016 - 09:26 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα, αλλά πιο αισθητά θα γίνουν τα οικογενειακά προβλήματα, γι' αυτό φροντίστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πικρά σχόλια. Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να ανανεωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, κάντε την κίνηση να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας. Τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα και θα προβληματιστείτε έντονα από κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς ψυχολογικά και συναισθηματικά δεν θα είστε σπουδαία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε μια σχέση να χαλάσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, απλά οι άλλοι σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα, που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε με καβγάδες σε εκείνους που θα σας προκαλέσουν, γιατί συναισθηματικά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Από το να τα βάζετε με τους πάντες, συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν.

ΛΕΩΝ: Ενας από τους στόχους σας θα δυσκολέψει αρκετά, ενώ μια επαγγελματική σας υπόθεση θα ματαιωθεί και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Κινηθείτε προσεκτικά στις δουλειές σας. Χαρείτε ό,τι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητείτε να γίνονται όλα χαλί στα πόδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε ανάγκη από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, αλλά είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και μην αναμειχθείτε σε σχόλια. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να απομονωθείτε από ανθρώπους που χρειάζεστε να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην αγχώνεστε για μια κατάσταση, για την οποία ξέρατε εξαρχής ότι θα είναι δύσκολη. Οταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα, δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να δώσετε υποσχέσεις. Προσωπικές, κοινωνικές σχέσεις και υποχρεώσεις που δεν θέλετε να θυμάστε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να φτιάξετε την ψυχολογική κατάστασή σας, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στον εργασιακό χώρο σας και να απαλλαγείτε από ακατάλληλους συνεργάτες. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη, για να μη σας βάλουν κάποιοι επιτήδειοι σε μπελάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι να ανεχτείτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά των άλλων. Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν, είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι. Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια σειρά από γεγονότα θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής σας. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο. Βρείτε χρόνο να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας.