Τέσσερις συμβουλές για να χάσεις κιλά χωρίς δίαιτα

27 Οκτ. 2016 - 13:39 | Διατροφή
Τέσσερις συμβουλές για να χάσεις κιλά χωρίς δίαιτα

Η ισορροπημένη διατροφή είναι το Α και το ω για έναν υγιή οργανισμό και για να διατηρήσετε τα κιλά σας στα επίπεδα που θέλετε.

Ωστόσο το να κάνει κάποιος δίαιτα στερούμενος κάποια φαγητά που θέλει να φάει δεν είναι η μόνη λύση για να χάσει μερικά κιλά. Υπάρχουν και άλλες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε αρκεί να μην το παρακάνετε με ανθυγιεινά και πολυθέρμιδα σνακ.

Δείτε μερικές...

1. Καταναλώστε το βραδινό γεύμα τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν πέσετε για ύπνο. Μην φάτε αμέσως πριν κοιμηθείτε καθώς θα ταλαιπωρηθείτε από φούσκωμα και έντονο πρήξιμο. 

2. Μη μένετε για πολλές ώρες νηστικός καθώς σύντομα το στομάχι θα διαμαρτυρηθεί έντονα, με αποτέλεσμα να ενδώσετε πολύ πιο εύκολα σε διατροφικούς πειρασμούς. 

3. Ξεκινήστε τη μέρα με ένα ποτήρι κρύο νερό ή με μια κούπα ζεστό νερό με λεμόνι. Αυτό θα δημιουργήσει άμεσα το αίσθημα της πληρότητας.

4. Έρευνες έχουν δείξει πως η έλλειψη ύπνου εμποδίζει το αδυνάτισμα. Για να καταφέρετε να ελέγξετε την όρεξή σας και να βοηθήσετε το μεταβολισμό σας να δουλεύει ρολόι θα πρέπει να απολαμβάνετε καθημερινά 7-8 ώρες ύπνου.