Επικαιρότητα:

Στο νοσοκομείο η Φωτεινή Ψυχίδου στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Τι συνέβη;

31 Οκτ. 2016 - 15:24 | Show Biz
Στο νοσοκομείο η Φωτεινή Ψυχίδου στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Τι συνέβη;

Διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του συντρόφου της, ευτυχία που έχει ολοκληρωθεί μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η Φωτεινή Ψυχίδου σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της, όμως με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το βράδυ της Κυριακής «αναστάτωσε» τους φίλους της, διαδικτυακούς και μη.

«Μας ταλαιπωρεί το άτιμο» ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε φωτογραφία της με ορό στο χέρι, δείχνοντας ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μιλώντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr, η γνωστή δημοσιογράφος που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό μαιευτήριο, ενώ, όπως είπε και η ίδια, τα ευχάριστα νέα είναι ότι το μωράκι της χάρει άκρα υγείας!

«Έχω πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, κάνω συνέχεια εμετούς, τέσσερις μήνες τώρα. Χτες το βράδυ, ήμουν χάλια και ήρθα στο νοσοκομείο. Μου βρήκαν μια λοιμωξούλα, ανέβασα και πυρετό, ήταν δύσκολο βράδυ, μου χορηγήθηκε αντιβίωση ενδοφλέβια. Το μωρό είναι καλά, μια χαρά, το είδαμε στον υπέρηχο. Παίρνω αντιβίωση για τη φλεγμονή που έχω. Αντιμετωπίστηκε όμως. Θα με κρατήσουν και σήμερα για παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους, δεν με αφήνουν να φύγω. Το μωρό είναι μια χαρά. Και εγώ θα φύγω πρώτα ο Θεός, λογικά αύριο».
psixidou.jpg
Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!