Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου

01 Νοε 2016 - 07:26 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν. Η διάθεσή σας για νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο έως καθόλου συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους φαίνεται ότι θα μονοπωλούν τον χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν πριν φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να διαπραγματευτείτε πάνω σε καλύτερες βάσεις. Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα για να μην έρθουν δύσκολες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεχωρίστε τη βάση δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να ξοδέψετε εκεί που εσείς θέλετε. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ: Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις από ό,τι περιστασιακές, οι οποίες μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική σας ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους. Προσπεράστε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε ότι τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία από όσα είχατε αντιληφθεί έως τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοιράστε ισόποσα τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος όπου έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον επικοινωνιακό τομέα και ίσως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες και δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα. Στα ερωτικά θα αιφνιδιαστείτε ευχάριστα.