Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/11/2016

15 Νοε 2016 - 04:59 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/11/2016

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου

Κριός

Σήμερα αξιοποίησε την ενέργειά σου που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου εάν είσαι Κριός, χρειάζονται λίγη προσοχή. Σήμερα θα δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου γιατί την έχεις παραμελήσει. Εάν είσαι μόνος, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.

Ταύρος

Καταναλώνεις πολύ χρόνο φίλε Ταύρε βοηθώντας τους γύρω σου και μάλιστα με τρόπο αποτελεσματικό. Χάρη στη δική σου συμπαράσταση οι δικοί σου άνθρωποι ξεπερνούν καθημερινές δυσκολίες, όμως τώρα ήρθε και η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το ίδιο και για εσένα! Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σου και δώσε τις κατάλληλες συμβουλές για να δρομολογήσεις όλα όσα δεν σε ικανοποιούν και σε στεναχωρούν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αν είσαι Ταύρος, μίλησε με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα μαζί του. Εάν πάλι ζεις ακόμη στην μοναξιά, θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις αν βγάλεις όλη σου τη θετική ενέργεια προς τα έξω. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Πολλές οι ευκαιρίες αλλά και πολύ καλός ο τρόπος που τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν ώριμη σκέψη πριν προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε είσαι σε μια εγρήγορση σήμερα καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορεί να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Ακόμα κι αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες που θα αλλάξουν σύντομα την παρούσα κατάσταση. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται. 

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας που θα σου γίνουν, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή σκέψη.

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πάς πολύ μπροστά αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δείς τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις. 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις βελτιώνονται και αρκετές θετικές εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η ομαδική δουλειά ευνοείται και με αυτή θα δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Ξεκίνησε τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το παρελθόν για να νιώσεις πιο ήρεμος.

Λέων

Εάν είσαι Λέων, σήμερα χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις αλλά πρέπει να βάλεις μπροστά όλη τη διπλωματία σου για να ελιχθείς σωστά.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Λέοντα μίλησε στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές χωρίς να εξηγείς τι σου φταίει. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου, ετοιμάσου γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου. 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, οι διάφορες δυσκολίες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό, αλλά έτσι κινδυνεύεις να πάρεις εντελώς λάθος αποφάσεις. Μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου, αντίθετα βρες μαζί τους την καλύτερη λύση. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου. Καλύτερα βρες τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Παρθένος

Καλό είναι σήμερα αγαπητέ Παρθένε, να είσαι λίγο περισσότερο διπλωμάτης και να μην επιμένεις στις απόψεις σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου, που θέλουν πάντα το καλό σου και θα σε ορμηνέψουν με γνώμονα αυτό.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ γιατί ο σύντροφός σου δεν περνάει και πολύ καλά μαζί σου τον τελευταίο καιρό. Απόφυγε τις εντάσεις και ότι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Αν είσαι καιρό χωρίς ταίρι, η σημερινή βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για να βγεις από το σπίτι με δικά σου άτομα που ξέρεις ότι περνάς καλά. 

επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, η ομαδική δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Κοίταξε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου για να σταματήσεις να αγχώνεσαι.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα φίλε Ζυγέ χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ότι έχεις στο κεφάλι σου. Κι όμως αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι Ζυγός χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, τότε ανοίξτε τα μάτια σου γιατί γύρω σου υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείς. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου φέρσου με ανωτερότητα και απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Το κλίμα είναι από μόνο του αρκετά βαρύ, μην το επιβαρύνεις με την επιμονή σου. Προσοχή στα οικονομικά και στις συμφωνίες που μπορεί να σε βάλουν σε νέα έξοδα.

Σκορπιός

Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν σου φέρνουν πολύ απογοήτευση και είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλό θα είναι να καθίσεις να σκεφτείς ποιά είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι κάνεις λάθος και δεν εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Σκορπιέ, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορεί να έχεις μια ερωτική μέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Εάν είσαι αδέσμευτος, είναι μια καλή μέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου και γιατί όχι, να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς σε προστριβές και εντάσεις με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο σήμερα γιατί θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Τοξότης

Εάν είσαι Τοξότης, η σημερινή μέρα φέρνει αρκετές υποχρεώσεις. Εκτός από τα δικά σου θέματα έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να τους συμπαρασταθείς, αλλά μην ξεπερνάς τον εαυτό σου γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρασε ένα ήρεμο βράδυ παρέα με το ταίρι σου. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, αξιοποίησε το φλογερό ταπεραμέντο σου για να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να λύσεις σήμερα θέματα του παρελθόντος. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις και κυρίως σε αποφάσεις που θα κρίνουν τις συνεργασίες σου. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια στάση προσεκτική γιατί τα έξοδα αυξάνονται και σε αγχώνουν.

Αιγόκερως

Είναι γεγονός αγαπητέ Αιγόκερε ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αγαπημένε Αιγόκερε, χρειάζεται προσοχή γιατί είναι εύκολο σήμερα να φτάσεις σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία αρκεί να εξωτερικεύσεις λίγο τη θετική σου πλευρά. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα τα πάς περίφημα. Θα ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες, αλλά μείνε μακριά από εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδά σου μένουν σταθερά. Μην ξεφεύγεις.

Υδροχόος

Εάν είσαι Υδροχόος, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να μην κάνεις πίσω. Πάντως οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορεί να πετύχεις πολλά με λίγη παραπάνω επιμονή.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου φίλε Υδροχόε πηγαίνουν πολύ καλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η μέρα ευνοεί την ερωτική σου ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς ειδικά αν είσαι μόνος σου και θέλεις να δεσμευτείς άμεσα. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και θα σου γίνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί για να μπορέσεις να τα κάνεις σωστά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη καλή διαχείριση θα δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται αισθητά.

Ιχθείς

Σήμερα έχεις μια πολύ δυναμική στάση φίλε Ιχθύ απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αγαπημένε Ιχθύ θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν εντάσεις και διαφωνίες. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, να ετοιμαστείς για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου μπορείς να είσαι ήσυχος. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να είσαι ήρεμος για τον τρόπο που εξελίσσονται οι επαγγελματικές σου καταστάσεις. Αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις να ξέρεις ότι είναι παροδικές, γι αυτό μην τις αφήσεις να μπουν εμπόδια στα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή αλλά σύντομα θα φτιάξουν κι αυτά.