Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

24 Νοε 2016 - 10:36 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να αλλάξετε πεποιθήσεις απαιτούνται κάποιες εμπειρίες, μια και αυτές θα οριοθετήσουν καλύτερα τους μελλοντικούς σας στόχους. Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προόδου και θα δείτε όλα τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας. Βάλτε στη θέση τους όσους σάς ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να κάνετε ανοίγματα, αλλά μελετήστε εκ των προτέρων τα βήματά σας για να μην οδηγηθείτε σε κακοτοπιές ή σε αλλαγές που θα έχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτα μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, λειτουργήστε με περισσότερο νεύρο. Στα δύσκολα σημεία να δείξετε μεγαλοψυχία και διάθεση συμβιβασμού, όπου χρειάζεται. Ασχοληθείτε με τα φιλικά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και όχι μόνο με τη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να προχωρήσουν θετικά οι υποθέσεις σας. Αυτοσυγκέντρωση, σύνεση και παρατηρητικότητα θα διαφοροποιήσουν τις στρατηγικές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμμένετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους, καθώς πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τρίτους. Θα πρέπει να έχετε κάνει ήδη μια σωστή διαχείριση των υποθέσεών σας. Νέες ιδέες και σχέδια θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πώς θα συνδυάσετε την ευαισθησία σας με τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να δίνετε σε όσους βρίσκονται κοντά σας δικαιώματα. Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα γενικών προοπτικών εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις, αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα κάτι που το παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Κινηθείτε με άνεση για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που σας γυρίζουν πίσω. Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες σας που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες της δύναμης που θα δείξετε. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να πετύχετε μια γενική αναβάθμιση ζωής χωρίς βοήθεια. Απλώς προβείτε σε αλλαγές, εάν κάτι σας προκαλεί θλίψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με νέο πνεύμα, καθώς αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε. Διατηρήστε αυτό το στιλ και κατασταλάξτε ως προς τις αξίες που θέτετε. Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικού σας χώρου πρέπει να κάνετε μια παραπάνω προσπάθεια. Βασιστείτε στο γούστο σας και μη βιαστείτε να αποφασίσετε, αν δεν εξετάσετε πρώτα πολλές ιδέες.