Επικαιρότητα:

Τι είπε ο Θάνος Πλεύρης για εκείνους που ευχήθηκαν το θάνατό του

02 Δεκ. 2016 - 15:51 | Συμβαίνει γύρω μας
Τι είπε ο Θάνος Πλεύρης για εκείνους που ευχήθηκαν το θάνατό του

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο Θάνος Πλεύρης πήρε σήμερα εξιτήριο από ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά την πολυήμερη νοσηλεία του.  

"Στα 39 μου χρόνια βρέθηκα στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού αλλά τον αγώνα που έγινε στο Ιατρικό Κέντρο με όλους τους θεράποντες ιατρούς, είμαι πλέον στην κατάσταση του τελικού σταδιού της ανάρρωσης. θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου... Η αίσθηση να ξαναδώ τα παιδιά μου, ήταν ένας λόγος που με κράτησε σε αυτό τον αγώνα ", είπε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ  και ευχαρίστησε και την οικογένειά του, καθώς και τον ανώνυμο κόσμο, όπως είπε, που παρακολούθησε την περιπέτεια της υγείας του. 

"Εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Ακόμη και σε αυτούς τους λίγους που ευχήθηκαν τον θάνατό μου, εύχομαι να έχουν πάντα υγεία. Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε αυτή τη θέση", σημείωσε στη συνέχεια συγκινημένος και εμφανώς ταλαιπωρημένος.

"Έχω ένα επόμενο στάδιο, που είναι η νοσηλεία στο σπίτι μου για κάποιες εβδομάδες. Ευχαριστώ το Θεό που αυτή τη στιγμή έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου".