Γνωστός παρουσιαστής: Έβαλα μέσο και μπήκα στην εκπομπή με το ζόρι

03 Δεκ. 2016 - 09:22 | Show Biz

 Μας ΤρΟΛΑρει ή σοβαρολογεί; Ο Φάνης Λαμπρόπουλος σε ένα one man show στο People.

Φάνη, περίγραψέ μου την πρώτη σου συνάντηση με τον Θέμο Αναστασιάδη. Να φανταστώ πως ήταν κάπου με καλό φαγητό;

Ήταν ένα απογευματάκι στο ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Ο ήλιος πήγαινε σιγά σιγά για ύπνο και εγώ με τον Θέμο καθίσαμε κάτω από μια ελιά, ήπιαμε λίγο ροζέ κρασί και δακρύσαμε παρέα. Είμαστε και οι δύο πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι και αυτό το μαγικό σκηνικό μάς έφερε πιο κοντά. Εκεί, τον κοίταξα στα μάτια και τον ρώτησα «Με θέλεις φέτος στην εκπομπή σου;». «Καθόλου» μου απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια. Εγώ μετά, όταν γύρισα στην Αθήνα, πήρα κάποια τηλέφωνα, έβαλα όλα τα μέσα και τελικά με έβαλαν στην εκπομπή με το ζόρι.

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις περισσότερο στον Θέμο;

Θαυμάζω τον Θέμο πάρα πολύ, γιατί μου θυμίζει τον εαυτό μου στα νιάτα μου. Έχει ταλέντο, όρεξη για δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά. Ίσως κάποια μέρα με φτάσει και μακάρι κάποια στιγμή να με ξεπεράσει κιόλας! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του, για να τον στηρίζω και να τον βοηθάω.

Ποιο θα ήταν το μεγαλύτερο δέλεαρ, προκειμένου να ξεκινήσεις εντατικά γυμναστική;

Με κάθε ώρα γυμναστικής δώρο δύο μπέργκερ με πατάτες.

Ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεσαι με τη μαμά σου;

Για τις νυχτερινές εξόδους και τα πολλά έξοδα. Η μάνα μου θέλει συνέχεια να βγαίνει και να πηγαίνει στα κλαμπ και τα μπουζούκια με τις παρέες της. Ανησυχώ… Ποιοι είναι αυτοί και τι ώρα θα γυρίσει; Και επιτέλους πρέπει να κάνει και λίγο οικονομία. Άσε που τις περισσότερες φορές φεύγει και χωρίς μπουφάν… Έξαλλος γίνομαι!

Η συμβουλή της μαμάς σου που ποτέ δεν ξεχνάς;

Sex, drugs and rock ’n’ roll.

 

fanis-labropoulos-people-182-2