Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/12/2016

05 Δεκ. 2016 - 05:35 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/12/2016

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο σήμερα Δευτέρα

Κριός 

Σήμερα η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη της και οι επαφές που θα κάνεις θα σου ανοίξουν νέους δρόμους εκεί που δεν το περιμένεις. Καλό είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις κάθε γνωριμία με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις πρωτοπόρες σκέψεις σου. Οι συνθήκες πάντως είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς σήμερα μπορεί να σου δώσει τη λύση στα προβλήματά σου. 

Αισθηματικές 

Στα αισθηματικά σου καλό είναι σήμερα να δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να κάνεις ότι μπορείς για να μην χαλάσεις το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες για ανούσια πράγματα. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν. Αν είσαι μόνος βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται με την αγαπημένη σου παρέα. Πολύ σύντομα θα γνωρίσεις αυτό που επιθυμείς.

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και είναι καιρός να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις στην εργασία σου γιατί είναι αβάσιμες και μη διστάσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου, γιατί χρειάζεται να κάνεις περισσότερη οικονομία.

Ταύρος 

Καλό είναι σήμερα να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση χωρίς να κρύβεσαι. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και προχώρησε μπροστά με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις το παρελθόν να σε γυρίζει πίσω και βάλε μπροστά όσα σχέδια έχεις στον πάγο. 

Αισθηματικές 

Στα αισθηματικά σου σήμερα έχεις την εύνοια των πλανητών για να λύσεις τα προβλήματά σου όπως ακριβώς θέλεις. Πάντως ο σύντροφός σου θα σου δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και καλό είναι να ανταποκριθείς αναλόγως. Αν είσαι μόνος πολύ πιθανό να σε πλησιάσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και να νιώσεις πολύ όμορφα. 

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα σου προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν δεχτείς. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αναπάντεχα έξοδα που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου. 

Δίδυμοι 

Σήμερα το πρόγραμμά σου θα διαταραχθεί από κάποιους αστάθμητους παράγοντες που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και ίσως να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου και μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. 

Αισθηματικές 

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα της δουλειάς και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ που θα σε ξεκουράσει μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γιατί η απομόνωση μόνο γκρίνια σου φέρνει.

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις και θα κινηθούν προς όφελός σου. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Απόφυγε τα έξοδα πριν σκεφτείς αν πραγματικά έχεις το περιθώριο για ανοίγματα.

Καρκίνος 

Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου ιδέα ή κίνηση. Κάνε ότι μπορείς για να διώξεις οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο και σε κρατάει πίσω. Γενικά είναι ώρα για αισιοδοξία και με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σου. 

Αισθηματικές 

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να δώσεις στο σύντροφό σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει για να εκφράσει την αγάπη του. Εάν πάλι είσαι μόνος, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, σήμερα θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και μόνο η διπλωματία και η ευελιξία θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τα εμπόδια που θα προσπαθήσουν να σου βάλουν κάποιοι συνεργάτες σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου αρχίζουν να αποδίδουν και να σε γεμίζουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Τώρα είναι που πρέπει να δείξεις προσοχή για να μην ξεφύγεις. 

Λέων 

Καλό είναι σήμερα να μην αγχωθείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βγεις από το πρόγραμμα σου που είναι πολύ σημαντικό να μην το παραβιάσεις για να πετύχεις όσα θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι η δυναμική σου στάση λειτουργεί με τρόπο καταλυτικό, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Ό,τι και να γίνει θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην παρασυρθείς γιατί ακόμα και η υγεία σου βρίσκεται σε μια περίεργη ισορροπία και πρέπει να προσέχεις καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις σε έχουν κουράσει.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα η σημερινή Δευτέρα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο για να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να μειώσεις το χάσμα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνος, μπορείς σήμερα να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν και θα σου ανεβάσουν το ηθικό. 

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου, θα δείς κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα να προχωρούν και να σε γεμίζουν ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή καθώς κάποιες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. 

Παρθένος 

Σήμερα πολλές καλές εξελίξεις θα προκύψουν και θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις κάποια από τα προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για το μέλλον σου.

Αισθηματικές 

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δείς με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, κινήσου ανάλογα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις και μην κλείνεις την πόρτα στα άτομα που σε διεκδικούν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. 

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου, σήμερα φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου και να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου, πάντως, θα είναι πολύ αυξημένη, καθώς έχεις τις θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, οπότε φρόντισε να κάνεις κάποια οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ζυγός 

Η σημερινή Δευτέρα σε βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση και με την ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα. Όλα οφείλονται στα ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης που έχεις και μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. 

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις θέματα που σε έχουν απομακρύνει από κοντά του. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Αν είσαι μόνος, μην αρνηθείς κάποιες προσκλήσεις γιατί έχεις πολλές πιθανότητές να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο που θα μπει στη ζωή σου. 

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σου δημιουργήσουν κάποια θέματα και θα σε βάλουν σε σκέψη. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους γύρω σου και προτίμησε να μιλήσεις στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους για να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου που είναι πολλά. 

Σκορπιός 

Σήμερα θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και ένταση από κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες και τα οποία θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα είναι σημαντικά και αν πανικοβληθείς θα μείνουν πίσω. Ότι κι αν γίνει απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και με ηρεμία βρες τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματά σου. 

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με το σύντροφό σου. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχει την ευκαιρία η σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι μόνος, ίσως θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν φαντάζεσαι. 

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου, θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις σε κάποιες αποφάσεις που θα πάρουν για εσένα άλλοι άνθρωποι και οι οποίες μπορεί να μη σε ευνοούν. Απ’ την άλλη, είναι μια καλή μέρα για να διευθετήσεις φορολογικά ή νομικά ζητήματα και φυσικά να προσέξεις τα οικονομικά σου που δεν πάνε και τόσο καλά. Αν υπάρξουν δελεαστικές οικονομικές προτάσεις, εξέτασε τες με πολύ προσοχή. 

Τοξότης 

Σήμερα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως για να προχωρήσεις μπροστά θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε κυνηγάει ακόμα και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν αποκλειστικά το μέλλον σου. Γενικά να θυμάσαι πως δεν μπορείς να επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους. 

Αισθηματικές 

Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να μην τον κρατάς άλλο μακριά από τα προβλήματά σου. Θέλει να πλησιάσει και δεν τον αφήνεις, οπότε είναι στο χέρι σου να μειώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σου. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια του Ήλιου που παραμένει στο ζώδιο σου για να φλερτάρεις ελεύθερα και να νιώσεις καλύτερα. 

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα προκύψει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη γιατί πρέπει να δείς πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου. 

Αιγόκερως 

Αν κάτι δεν σου πηγαίνει καλά, μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν. Ίσως μία τρίτη - πιο αντικειμενική - ματιά να σου κάνει πολύ καλό, ανοίγοντας τους ορίζοντες σου.

Αισθηματικές 

Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου για να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει. 

Επαγγελματικές 

Στη δουλειά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν συνεργασίες και προτάσεις. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και άφησε τα για κάποια άλλη στιγμή, που θα μπορείς να σκεφτείς πιο καθαρά. Αλλά και τα οικονομικά σου απαιτούν τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Προσοχή στα έξοδα που αυξάνονται επικίνδυνα, λόγω της δικής σου επιπόλαιης διαχείρισης. 

Υδροχόος 

Σήμερα, το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει καθώς κάποια ζητήματα που νομίζεις ότι έχουν λυθεί θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ολοκληρώσεις όσα σε απασχολούν και μένουν στάσιμα. Προσοχή να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. 

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς και το πείσμα που δημιουργεί τις εντάσεις, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος αξιοποίησε την επικοινωνία που σου χαρίζει ο Άρης στο ζώδιο σου για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και μάλιστα χάρη σε αυτές θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Απ’ την άλλη, πρέπει να φροντίσεις άμεσα για τα οικονομικά σου ζητήματα και να μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα. Σκέψου καλά κάθε πρόταση πριν τη δεχτείς. 

Ιχθείς 

Η σημερινή Δευτέρα αγαπητέ Ιχθύ σε βρίσκει σε εγρήγορση και το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο και αυτό σε κάνει ασταμάτητο στις κινήσεις σου και σε φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία. 

Αισθηματικές 

Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η Σελήνη που κινείται στον Υδροχόο σε ευνοεί πολύ για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βρεις αυτό επιθυμείς και να διώξεις τη μοναξιά σου. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα και γενικά δεν σε απασχολούσαν. Δυστυχώς σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.