Επικαιρότητα:

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο την κόρη του

09 Δεκ. 2016 - 10:34 | Show Biz
Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο την κόρη του

Ο Αντώνης Κανάκης έγινε πατέρας!

Η ακριβοθώρητη σύντροφός του Επιστήμη γέννησε προχθές σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν προλαβαίνει να δέχεται ευχές από τους δικούς του ανθρώπους. Ο ίδιος, πάντως, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους στο εν λόγω χαρμόσυνο γεγονός, καθώς δεν επιθυμεί καθόλου να έχει δημοσιότητα στην προσωπική του ζωή.

Αλλωστε, ο δεσμός του με την Επη (όπως την αποκαλούν οι φίλοι της) έγινε γνωστός πολύ πρόσφατα. Το ίδιο και η εγκυμοσύνη της κοπέλας, την οποία δεν έχουν απαθανατίσει ακόμη οι φωτογράφοι.

Συζούν

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη είναι 27 ετών και συζεί με τον παρουσιαστή εδώ και έναν χρόνο στο διαμέρισμά του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η Επη κατάγεται από την Καβάλα και εργαζόταν αρχικά ως σερβιτόρα και έπειτα ως υπεύθυνη ταμείου σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Σε ένα απ' αυτά γνώρισε τον Αντώνη και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε προχθές, με την άφιξη του «πελαργού».

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε τον Αντώνη Κανάκη στην Μύκονο, ένα χρόνο πριν μαζι με μια κοπέλα ... πιθανότα να είναι η Επιστήμη ... σε καποιο σημείο (στο 1:28) του βίντεο ο Αντώνης ρωτάει τον φίλο του, " που είναι η Έπη;"

Δείτε το βίντεο