Διώχνουν συνεργάτη της Μενεγάκη λόγω κακής... συμπεριφοράς

11 Δεκ. 2016 - 13:35 | Γυναίκα
Διώχνουν συνεργάτη της Μενεγάκη λόγω κακής... συμπεριφοράς

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χθες μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε πως μετά τις γιορτές ένας συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη από το πάνελ θα αποχωρήσει….

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η αποκάλυψη για το πρόσωπο και τον δημοσιογράφο όπου η παραγωγή διώχνει άρον άρον λόγω κακής συμπεριφοράς.

Αυτός είναι ο συνεργάτης της Μενεγάκη που διώχνουν λόγω…κακής συμπεριφοράς - Media

Μετά από πολλές συστάσεις όπου του έγιναν από το κανάλι, ο συγκεκριμένος συνεργάτης της Ελένης δεν έλεγε να διορθώσει τη συμπεριφορά του, μιλώντας συνεχώς άσχημα, έχοντας ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσκολεύοντας τους συνεργάτες του να επικοινωνήσουν μαζί του…

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίο μετά τις γιορτές δεν θα είναι με την Ελένη Μενεγάκη. Είναι η πρώτη αποχώρηση που την επιβάλλει το κανάλι και όχι η παρουσιάστρια καθώς με την συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Αυτό βέβαια γίνεται και πιο εύκολο από τη στιγμή που, όπως αναφέρει το faysbook, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος-μοντέλο δεν είναι ετήσιο συμβόλαιο με το κανάλι αλλά ανανεωνόταν κάθε μήνα!

Αυτό είχε φανεί κιόλας, καθώς στις τελευταίες εκπομπές η εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν σπάνια, και εμφανιζόταν μόνο με εξωτερικά λινκ… Ποια η θέση της Ελένης; Στο πλευρό του καναλιού μιας και συμφωνεί απόλυτα, καθώς και η ίδια δεν θέλει στη δουλειά τέτοιες συμπεριφορές.

youweekly.gr