Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/12/2016

20 Δεκ. 2016 - 05:14 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/12/2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα; 

Κριός

Ο Κριός σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα έχει μια πολύ καλή μέρα για να ολοκληρώσει σχέδια και να εκπληρώσει όνειρα που κάνει εδώ και καιρό. Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό σε επηρεάζει θετικά και σε παροτρύνει να ασχοληθείς εποικοδομητικά με όσα σε ευχαριστούν. 

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου θα δείς πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι το σημερινό βράδυ, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις. 

Επαγγελματικές

Ο Κριός σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τους στόχους του και να νιώσει ικανοποίηση από την επαγγελματική του ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.

Ταύρος

Ο Ταύρος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα έχει μία καλή ημέρα για να υλοποιήσει πολλά από τα σχέδιά του κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σου. Εάν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές

Ο Ταύρος σήμερα θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλει μπροστά τη λογική του, θα μπορέσει να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε ότι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα νιώθει κάπως ευαίσθητος και αυτό θα κάνει να απομονωθεί από το περιβάλλον του. Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό σε παροτρύνει να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να βρεις τρόπους να τα διορθώσεις. Λίγη προσοχή μόνο για να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση και σε αποπλανήσει. Αν αυτή η επαφή, σου χαλάει τη διάθεση μπορείς να την αποφύγεις αλλά καλό θα είναι να του δώσεις τη δυνατότητα να σου εξομολογήσει τα πιο βαθειά του συναισθήματα. Ποτέ δεν ξέρεις! 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου εσύ που είσαι Δίδυμος θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα θέλει να βελτιώσει κάποιους τομείς της ζωής του, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Πάντως για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι Καρκίνος είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Λέων

Ο Λέων σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα έχει μία καλή μέρα. Με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δείς με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι Λέων σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Εάν πάλι είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και θα δεις ότι οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και γοητευτικές. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Ο Παρθένος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα αντιμετωπίσει αρκετά γεγονότα που θα προκαλέσει το πλανητικό σκηνικό και θα σπείρουν μέσα του αμφιβολίες για διάφορες αποφάσεις που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σου. Σκέψου αν έχεις δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν πάλι έχει βαρεθεί τη μοναξιά σου, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις. 

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου για εσένα που είσαι Παρθένος πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου αλλά και με τους συνεργάτες σου ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις για να δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται.

Ζυγός

Ο Ζυγός σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα εκνευριστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα προκληθούν και αυτό δεν θα του βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και προσπάθησε να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει γιατί μάλλον δεν έχει καταλάβει τις προθέσεις σου. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου εσύ που είσαι Ζυγός κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και κυρίως στα οικονομικά σου τα οποία σιγά σιγά θα τα δεις να βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα νιώθει αρκετά καλά για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να τον κάνει να επαναπαυθεί σε όσα έχει καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος αλλά με δυναμικότητα. Η μέρα θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε όσα έχεις ονειρευτεί και θέλεις να υλοποιήσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, επιδίωξε να βρεθείς με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει. 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου εσύ που είσαι Σκορπιός σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.

Τοξότης

Ο Τοξότης σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα του για να πετύχει τους στόχους του χωρίς να εξαρτάται από τους άλλους. Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι Τοξότης καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να τον πλησιάσεις αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου σήμερα θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως με μια καλή διαχείριση να καταφέρεις να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα έχει μία αρκετά έντονη μέρα και κάποια γεγονότα θα τον αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν αλλά θα σε κάνουν να δώσεις απαντήσεις και να δείς πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρησε με θάρρος.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι Αιγόκερως θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να γνωρίζεις ότι οι σημερινές πλανητικές συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου σήμερα θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση για να μείνουν σε μια ισορροπία.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 επηρεάζεται αρνητικά από την όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Αυτό θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι Υδροχόος πάρε σήμερα την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις λοιπόν!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 είναι πιθανό να αντιμετωπίσει απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό του τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθεί άμεσα με την επίλυση τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Αισθηματικές

Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε εσένα που είσαι Ιχθύς για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφο σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, ο Άρης από το ζώδιο σου θα φέρει στον διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα. 

Επαγγελματικές

Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.