Πώς θα λάμψετε στις γιορτές

21 Δεκ. 2016 - 19:33 | Γυναίκα
Πώς θα λάμψετε στις γιορτές

 Πλάνα για την Πρωτοχρονιά; Ξαφνική πρόσκληση για χριστουγεννιάτικο πάρτι; Όποια και αν είναι η περίσταση, είναι λογικό να θέλετε να ακτινοβολείτε, όπως και το γιορτινό πνεύμα. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, επειδή υπάρχουν μερικές πολύ απλές συμβουλές που θα σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα.

Γιορτινά… νύχια

Γκλίτερ; Κόκκινες και άσπρες ρίγες; Όποιο γιορτινό μοτίβο και να διαλέξετε, μπορεί να είναι μια τέλεια πινελιά, που θα σας βάλει στο εορταστικό κλίμα.

Χείλη που αστράφτουν

Το γκλίτερ στα χείλη είναι ένα από τα τελευταία trends που έχουν κάνει τους bloggers να παραμιλούν. Είναι πάρα πολύ απλό να το εφαρμόσετε, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε ένα υγρό eyeliner.

Έμφαση στο... κολιέ

Ένα μεγάλο κολιέ ή ένα ιδιαίτερο κολιέ που θα τραβήξει την προσοχή, και μπορείτε να γίνετε το επίκεντρο του πάρτι. Επιπλέον, το κατάλληλο αξεσουάρ στο λαιμό σας μπορεί να αναδείξει ένα ρούχο—ή το μπούστο σας.

Λάμψτε… έξυπνα

Ξεχάστε το contouring, και πιάστε το strobing. Το strobing είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται highlighter (στην κατάλληλη απόχρωση για το δέρμα σας) σε περιοχές του προσώπου που ήδη δέχονται φως, όπως τα ζυγωματικά, η κάθετος της μύτης και οι κρόταφοι. Θα κάνει το πρόσωπό σας λαμπερό σε κάθε πιθανή πόζα.

Ακολουθήστε τη μόδα… με τα σωστά παπούτσια

Μεγάλο comeback κάνουν φέτος οι ψηλές, πάνω από το γόνατο μπότες. Θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται υπέροχα, και μπορείτε να τις συνδυάσετε με ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο, για ένα χειμερινό αλλά σέξι λουκ.

Βελούδο παντού

Το βελούδο είναι επίσης ένα ύφασμα που επιστρέφει, αλλά είναι και πολύ πρακτικό—επειδή είναι πολύ ζεστό! Οπότε, είτε σκεφτείτε βελούδινο φόρεμα, βελούδινες μπότες ή ένα βελούδινο τοπ, θα είστε μέσα στη μόδα. Ακόμα καλύτερα νέα; Το βελούδο δεν είναι ακριβό