Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/12/2016

23 Δεκ. 2016 - 05:13 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/12/2016

 Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο σήμερα Παρασκευή

Κριός

Ο Κριός σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις θα πρέπει να επανεξετάσεις τις συμπεριφορές τους, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή εσύ που είσαι Κριός καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. 

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου θα στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο.

Ταύρος

Ο Ταύρος σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα έχει πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή για εσένα που είσαι Ταύρος τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν. 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν αλλαγές. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση και θα πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα είναι πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Θα έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου για εσένα που είσαι Δίδυμος θα περάσουν μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα με μία έκπληξη που σε περιμένει από τον σύντροφο σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Εάν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου περνάνε μια ήρεμη φάση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τους στόχους σου. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα γι αυτό μην αφήνεις την αγωνία να σε καταβάλλει. Πρόσεξε τα οικονομικά σου!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα έχει πολύ άγχος που δεν θα τον αφήνει να σκεφτεί λογικά. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή εσύ που είσαι Καρκίνος μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Προσοχή στα έξοδα γιατί σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.

Λέων

Ο Λέων σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα πρέπει να κάνει προσπάθεια για να συγκρατήσει τα νεύρα του. Προσοχή να μην ξεσπάσεις σε δικά σου άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάποια δικά σου θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Εξέτασε τα λοιπόν και πάρε αποφάσεις. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου και εκτός των άλλων είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές

Σε ότι αφορά την αισθηματική σου ζωή εσύ που είσαι Λέων μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δεν προχωρούν και αφορούν το σπίτι. Έχε το νου σου όμως να μην παρασυρθείς και έρθεις σε ρήξη μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση για το άτομο που σας ενδιαφέρει, η οποία θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής. 

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό σου χώρο απόφυγε σήμερα τις πολλές κουβέντες γιατί η ένταση που αισθάνεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα που σε θέλουν ψύχραιμο, αλλά στο τέλος όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου. Μην κάνεις άχρηστα έξοδα και θα δείς αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου.

Παρθένος

Ο Παρθένος σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα έχει πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή για εσένα που είσαι Παρθένος τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν είσαι μόνος, πρέπει πρώτα να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Καλό είναι να μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.

Ζυγός

Ο Ζυγός σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα διανύσει μία καλή ημέρα. Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα αρχίζουν να μένουν πίσω σου σιγά σιγά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα.

Αισθηματικές

Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ ευνοϊκές για μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να ανανεώσεις την μεταξύ σας σχέση και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πιο αποτελεσματικά. Εσύ που είσαι μόνος σου, κάτι καλό πρόκειται να προκύψει σήμερα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην είσαι αρνητικός γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κρύβει!

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου για εσένα που είσαι Ζυγός θα σε προβληματίσει αρκετά σήμερα, αλλά αν έχεις δουλέψει στο παρελθόν βάζοντας κάποια πράγματα σε σειρά, θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις και αυτό θα το δείς μπροστά σου. Φρόντισε τον οικονομικό σου προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε έξοδα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα έχει θετικές εξελίξεις. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο τις φιλικές όσο και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να βάλεις σε σειρά ότι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές

Η ανάγκη σου να μιλήσεις στον σύντροφο σου και να του ομολογήσεις τις έννοιες και τις ανησυχίες σου για το μέλλον της σχέσης σας θα είναι σήμερα μεγάλη και θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις από την μεριά του. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος βγες έξω και διασκέδασε και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί έτσι αποκλείεται να βρεις αυτό που θέλεις. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου εσύ που είσαι Σκορπιός θα χρειαστεί ώριμη σκέψη για να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Πριν το κάνεις φρόντισε να δείς όλες τις οπτικές και μην βιάζεσαι. Όσα έχεις στο μυαλό σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν δεν είσαι επιπόλαιος. Φυλάξου από οτιδήποτε μπορεί να σε βγάλει εκτός οικονομικού προγραμματισμού και μην ανοίγεσαι σε έξοδα.

Τοξότης

Ο Τοξότης σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα έχει πολλές υποχρεώσεις. Σήμερα ειδικά θα είσαι λίγο αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Εξάλλου η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου για εσένα που είσαι Τοξότης μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα αν κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις και ξεκαθαρίσεις στον σύντροφο σου όσα σε απασχολούν. Μην μιλήσεις μόνο για τα άσχημα… Επικεντρώσου και στα καλά της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε όλα τα φόντα και την γοητεία να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε το.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου θα είσαι αρκετά παραγωγικός και θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου. Αρκεί βέβαια να ακούσεις τις συμβουλές τους και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές που σε αγχώνουν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 δεν θα έχει μία εύκολη ημέρα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πως μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου, θα διανύσουν μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη από νέες γνωριμίες. 

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου για εσένα που είσαι Αιγόκερως θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα τη σημερινή ημέρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συναδέλφους σου για κάποια κοινά σας σχέδια που έχουν καθυστερήσει αρκετά και να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις που θα σας βγάλουν από πιθανές δύσκολες θέσεις. Αν είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις, τότε όλα εκείνα τα ζητήματα που δεν προχωρούν, θα αρχίσουν σιγά – σιγά να εξελίσσονται και μάλιστα προς το καλύτερο. Δείξε προσοχή στα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά που έχεις θέσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνει οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Αισθηματικές

Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. 

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου μπορεί να έχει σήμερα αυξημένες απαιτήσεις. Κάνε ότι χρειάζεται αλλά μην ανοίγεσαι σε όλους και μην συζητάς τα σχέδιά σου αν δεν είσαι σίγουρος για την εχεμύθεια των συνομιλητών σου. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα γιατί σήμερα θα σου προκύψουν έξοδα εκεί που δεν τα περιμένεις.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς σήμερα Παρασκευή, 23/12/2016 θα πρέπει να συμπαρασταθεί στους δικούς του ανθρώπους. Σε χρειάζονται και ίσως είναι τα προβλήματά τους μεγαλύτερα από τα δικά σου, γι αυτό φρόντισε να είσαι απέναντι τους όσο πιο φιλικός και στοργικός γίνεται. Σε γενικές γραμμές η μέρα είναι αρκετά καλή και να ξέρεις ότι σε λίγο όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου αρκεί να μην πάρεις τώρα αποφάσεις που μπορεί να ακυρώσουν βασικά σου κεκτημένα.

Αισθηματικές

Στον αισθηματικό σου τομέα, η σημερινή μέρα μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τη σχέση σου, αλλά αν δείς τα πράγματα κι από την πλευρά του συντρόφου σου θα πάρεις τις απαντήσεις σου, χωρίς να μπλέξεις σε δυσάρεστες συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις διενέξεις και τους διαπληκτισμούς. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι έχεις όλους τους καλούς οιωνούς στο πλευρό σου για να γνωρίσεις το άτομο εκείνο που θα συνάψεις σχέση μαζί του. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, απόφυγε σήμερα τις εντάσεις και μη δίνεις συνέχεια σε σχόλια που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Σε καμία περίπτωση μην κλείσεις συμφωνίες και δώσε προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα που θα σου προταθούν. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοια…