Μίνα Αρναούτη: Τι τρέχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

04 Ιαν. 2017 - 07:18 | Show Biz
Μίνα Αρναούτη: Τι τρέχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Ένας φορτιστής έφερε κοντά τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Μίνα Αρναούτη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Και οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό στέκι κοντά στο Σύνταγμα και κατά τη διάρκεια της βραδιάς κάθισαν δίπλα και μίλησαν για αρκετή ώρα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, Μετά τις 3 τα ξημερώματα η Μίνα Αρναούτη που έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, καθώς βρισκόταν στο μοιραίο τζιπ, επέλεξε να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με φίλους της στο Pasaji. Δεδομένης μάλιστα της κατάστασής της, μετά τις αλλεπάλληλες επεμβάσεις περπατά με πατερίτσες, το κορίτσι μόλις έφθασε στο γνωστό στέκι κάθισε σε έναν από τους κεντρικούς καναπέδες. 



Και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη! Μόλις την είδε ο Πέτρος Κωστόπουλος την πλησίασε για να την γνωρίσει. Αφού της συστήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ρώτησε αν έχει μαζί της φορτιστή κινητού. Εκείνη απάντησε θετικά και του δάνεισε τον φορτιστή. Τότε ο παρουσιαστής άφησε το κινητό του τηλέφωνο στο μπαρ και επέστρεψε κοντά στην Μίνα. Οι δυο τους μάλιστα, μίλησαν για αρκετή ώρα και αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, πιθανότατα για να επικοινωνήσουν και μετά την τυχαία συνάντησή τους...