Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

06 Ιαν. 2017 - 08:54 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί. Ο εργασιακός φόρτος σας θα είναι εξουθενωτικός. Επειδή θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε, όταν το απαιτήσει η εργασία σας. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας φροντίζοντας τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας. Λόγια συνεργατών σας έχουν δίνουν την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τη λογική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αν δεν αναλύσετε πρώτα τα συν και τα πλην. Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Οι πολλές ασχολίες που έχετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πρόθυμοι και πιο προσιτοί στους άλλους. Να είστε επιεικείς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Η ανανέωση που αποζητάτε στον επαγγελματικό χώρο θα καθυστερήσει και ίσως υπάρξουν εμπλοκές σε ορισμένα σημεία. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές, γιατί οι νοοτροπίες και τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαγγελματικές δραστηριότητές σας θα σας αποφέρουν έσοδα που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποιους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό θα είναι κάποια προβληματάκια που θα αντιμετωπίσετε στις συνεννοήσεις σας με τους άλλους. Υποχωρούν το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα. Ακόμα σας λείπουν τα υλικά μέσα για να υλοποιήσετε κάτι που σας αφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Επιλέξτε την πολιτική της σιωπής μέχρι να κατασταλάξετε για το μέλλον σας. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό το γεγονός θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλειά σας. Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας θα ήταν σκόπιμο να αποφύγετε να κάνετε νέα έξοδα που θα σας έβαζαν σε περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι υποθέσεις σας και οι στόχοι που έχετε θέσει αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Ερχονται νέες καταστάσεις και πρόσωπα στην προσωπική σας ζωή. Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας αποσυντονίσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές. Θα έχετε την εύνοια των άστρων, αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια σε ό,τι προκύψει. Ολα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι' αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ατομα που δεν σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να το κάνουν τώρα. Οι εναλλαγές στον συναισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα σας θα είναι πολλές. Αφήστε τον χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης, όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε.