Επικαιρότητα:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση του για τον γιο του

12 Ιαν. 2017 - 05:40 | Show Biz
Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση του για τον γιο του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, είναι ένας τρισευτυχισμένος πατέρας!Όταν συνέβη αυτό το χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή του δεν δίστασε να το παραδεχτεί μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό και αποκάλυψε τη γέννηση του γιου του. Όσον αφορά όμως την προσωπική ζωή του παιδιού του, έχει προσπαθήσει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προφυλάξει τον μονάκριβο του.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Youweekly.gr μίλησε και για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει δεύτερο παιδί:

-Σκέφτεσαι να υιοθετήσεις ακόμα ένα παιδί;

Δεν σκέφτομαι και δεν θα έλεγα τίποτα δημοσίως για αυτά τα θέματα…Θα έκανα τη ζωή μου όπως την κάνω και τώρα, χωρίς να ρωτήσω κανέναν.

-Γιατί κρύβεις το παιδί και έστειλες εξώδικο;

Το παιδί δεν μου έχει αν του αρέσει αυτό, από την άλλη δεν το έχω δεκανίκι για να βγαίνω στα περιοδικά. Και δεν επιτρέπω να γίνεται πόλος έλξης. Είναι ανήλικο και πρέπει να το προστατεύσω. Αν θέλω να το βγάλω φωτογραφία, θα το βγάλω. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει χρήματα από τις φωτογραφίες του.

-Όταν όμως είσαι επώνυμος δεν αφήνεις ανοιχτή την πόρτα της προσωπικής σου ζωής στον κόσμο;

Μέχρι εκεί που θέλω εγώ. Όχι να εκμεταλλεύονται οικονομικά το πρόσωπο του παιδιού μου. Ο γιος μου εξάλλου δεν ζει σε γυάλα, κυκλοφορεί και παίζει με τους φίλους του.

-Έχω ακούσει ότι είναι ίδιο εσύ…

Ε…αφού το έχεις ακούσει.

-Τι θα του πεις για τον κόσμο στον οποίο τον έχεις φέρει;

Το μεγάλωμα ενός παιδιού γίνεται καθημερινά. Δεν θα μεγαλώσει και ξαφνικά μια μέρα θα του πω «έλα να σου εξηγήσω». Κάθε μέρα είναι σχολίο για μένα και για εκείνον.

 

ί!