Επικαιρότητα:

Η αποκάλυψη για τη Λίτσα Πατέρα που δε γνώριζε κανείς

13 Ιαν. 2017 - 14:00 | Media
Η αποκάλυψη για τη Λίτσα Πατέρα που δε γνώριζε κανείς

Ενώ η διαμάχη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με τον Σπύρο Χαριτάτο βρίσκεται σε εξέλιξη, άγνωστες λεπτομέρειες από εκείνη τη χρονιά έρχονται στο φως. Ο Δημήτρης Σαρρής που ήταν τότε βοηθός αρχισυντάκτη στην εκπομπή «10 με 1 μαζί», περιέγραψε στην εκπομπή La biri biri και την Χριστίνα Λαμπίρη ένα περιστατικό με τη Λίτσα Πατέρα, η οποία επίσης είχε κακές σχέσεις με τους δύο παρουσιαστές.

«Θες να σου πω ότι οι σχέσεις της κ. Πατέρα με τον Καραμέρο και τον Χαριτάτο δεν ήταν καλές γιατί κι εκείνη τη διέκοπταν; Να σας πω και το άλλο; Στην τελευταία σεζόν, όταν κάναμε δηλώσεις όλων των συντελεστών να πούμε καλό καλοκαίρι σε ένα βίντεο τέλους, η Λίτσα Πατέρα είπε «Καλό καλοκαίρι…». Που ήταν μαχαιριά αυτό. Εγώ που το μόνταρα, ήταν μαχαιριά αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σαρρής.

Ο εκνευρισμός της γνωστής αστρολόγου για τις διακοπές που δεχόταν από τους παρουσιαστές του «10 με 1 μαζί» όταν έλεγε τα ζώδια ήταν κάτι που η ίδια δεν το έκρυβε. Ωστόσο, φαίνεται πως στο φινάλε της σεζόν η ρήξη τους ήταν οριστική.