Την Κέιτ Μίντλετον και την πριγκίπισσα Σάρλοτν γνώρισε η Μέγκαν Μαρκλ

16 Ιαν. 2017 - 17:02 | Show Biz
Την Κέιτ Μίντλετον και την πριγκίπισσα Σάρλοτν γνώρισε η Μέγκαν Μαρκλ

 Από το σοβαρό στο… σοβαρότερο μοιάζει να πηγαίνει η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Μπορεί ο γαλαζοαίματος να είναι ζευγάρι με την 35χρονη πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δράματος Suits εδώ και 6 μόλις μήνες, αλλά όπως αναφέρει ο βρετανικός τύπος, ο 32χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ γνώρισε το κορίτσι του στην Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του μεγαλύτερου αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την 18 μηνών πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Όπως γράφει το US Weekly, που επικαλείται η πηγή, η συνάντηση έγινε στις 10 Ιανουαρίου στο διαμέρισμα 1Α του Παλάτι Κένσινγκτνον, ενώ λέγεται ότι δεν πήγε με άδεια χέρια, αλλά της αγόρασε ένα δερματόδετο Smythson, η οποία είχε τα γενέθλιά της την προηγούμενη μέρα.

«Η Μέγκαν είναι τόσο χαρούμενη που γνωρίζει τους στενούς και αγαπημένους ανθρώπους του Χάρι», δήλωσε η πηγή στο περιοδικό, αναφέροντας ότι η γνωριμία της ηθοποιούς με την Δούκισσα του Κένσινγκτον πήγε πολύ καλά.

Από την άλλη, πηγή από το περιβάλλον του ερωτευμένου πρίγκιπα δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι το ζευγάρι μετά το ρομαντικό ταξίδι που πραγματοποίησε στην Νορβηγία για να θαυμάσει το Βόρειο Σέλας, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, επέστρεψε στην Βρετανία και ο Χάρι ήταν εκείνος που φρόντισε να συναντηθούν οι δύο γυναίκες. Για τη γνωριμία αυτή, αναφέρει η ίδια πηγή ότι η Κέιτ Μίντλετον ανυπομονούσε να γνωρίσει την γοητευτική Μέγκαν Μαρκλ, μιας και «αυτή η συνάντηση είχε μεγάλη σημασία για τον πρίγκιπα Χάρι». 

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος έχει ήδη γνωρίσει την Μέγκαν, όταν η ηθοποιός είχε επισκεφθεί πάλι την βρετανική πρωτεύουσα πριν δύο μήνες.