Επικαιρότητα:

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει για Βουγιουκλάκη – Καρέζη - Χατζηχρήστο: Η μία ήταν χαζή και…

17 Ιαν. 2017 - 05:28 | Show Biz
Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει για Βουγιουκλάκη – Καρέζη - Χατζηχρήστο: Η μία ήταν χαζή και…

Συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε η Σόφη Ζαννίνου, η οποία μίλησε για τον Κώστα Χατζηχρήστο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη.

«Έκανα μια ταινία με τον Χατζηχρήστο, βασικά έχω κάνει δύο! Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν ένας χείμαρρος. Ενώ πηγαίναμε για γύρισμα και κάναμε πρόβα τη σκηνή κανονικά, την ώρα που έλεγε ο σκηνοθέτης πάμε! Άλλαζε τελείως το σενάριο και επειδή ήταν χειμαρρώδεις έλεγε τα λόγια και τα δικά σου και του διπλανού και τα δικά του και όλα! Έπρεπε δηλαδή να πω εγώ «γεια σου Μανώλη τι κάνεις;» Και να μου απαντήσει αυτός «πολύ καλά είμαι! Μμμ δεν σε βλέπω πολύ καλά σήμερα!». Ο Χατζηχρήστος έλεγε «Γεια σου Μανώλη τι κάνεις; Έλα ξέρω, ξέρω τι θα μου πεις. Δεν είσαι πολύ καλά. Ναι! Ναι! Ναι! Σε βλέπω λίγο» τα έλεγε όλα… Στην αρχή αιφνιδιάστηκα γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω, πάω λοιπόν στον πατέρα μου και του λέω. Ρε μπαμπά δεν μπορώ να μιλήσω με τον Χατζηχρήστο. Πως να πω τα λόγια μου, τις ατάκες μου;

Α μου λέει δεν ξέρεις το κόλπο; Την ώρα που θα παίρνει ανάσα θα χώνεσαι στην ανάσα του! Και τι θα λέω; αφού λέει τα δικά του. Θα λες και εσύ τα δικά σου και όπου σε βγάλει η άκρη. Επειδή ήταν πολύ γρήγορος και άλλαζε τα αστεία κάθε φορά έλεγε και άλλο αστείο, έπρεπε εσύ να είσαι οξυδερκής, να πρέπει να ατακαρεις αμέσως και να έχεις και ρόλο δίπλα του. Όταν ήμουν με τον Αλέκο Σακελλάριο στην ΕΡΤ μιούζικαλ την παλιά επιθεώρηση, που δεν υπήρχαν τα ιδιωτικά κανάλια ακόμα. Του λέω κ. Αλέκο γιατί η Βουγιουκλάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από την Καρέζη, ενώ η Καρέζη ήταν εξαιρετική ηθοποιός; Μου λέει παιδί μου είναι πολύ απλό η μια ήταν χαζή και έκανε την έξυπνη και η άλλη ήταν έξυπνη και έκανε τη χαζή!», είπε η Σόφη Ζαννίνου.