Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

18 Ιαν. 2017 - 08:08 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε πώς θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό τομέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική ισορροπία παραμένοντας συνεπείς στις αποφάσεις σας. Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητά σας. Μην απογοητευτείτε, αν λήξει άδοξα μια νέα ερωτική σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τον αισθηματικό τομέα, καθώς καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον σύντροφό σας ή όχι. Αρχίζουν να γίνονται ξεκάθαρες οι προοπτικές σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε σήμερα τι θα πείτε και σε ποιους θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις, αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε να εξελίσσονται μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη και αρκετά άβολη είναι η καθημερινότητά σας, γι' αυτό καλό θα ήταν πριν πείτε ή υπογράψετε κάτι να ελέγξετε προσεκτικά τις πληροφορίες που θα σας δώσουν τρίτα άτομα. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο σας θα είναι σήμερα κάπως ηλεκτρισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς συνεργάτες σας και αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο, αφήνοντας κατά μέρος τις προσωπικές επιθέσεις. Επανεξετάστε κάθε πιθανότητα που υπάρχει για τη βελτίωση της επαγγελματικότητάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιο προσανατολισμό και νέες βάσεις στον εργασιακό χώρο σάς επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα ανοίξει η επαγγελματική σας ζωή. Εγκαινιάστε μια σειρά νέων εμπειριών τόσο σε προσωπικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μην προκαλέσετε αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του έχω, αλλά του είμαι. Παρ' όλα αυτά κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να διαλύονται.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πειθώ και η προσωπική γοητεία σας μπορούν να συμβάλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν, αλλά και να σας βοηθήσουν. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας και απαιτήστε πλήρη συναισθηματική κάλυψη.