Επικαιρότητα:

Μελάνια Τραμπ! Η χωριατοπούλα που έγινε Πρώτη κυρία. Ένα παραμύθι με πολλές πλαστικές!

24 Ιαν. 2017 - 06:41 | Show Biz
Μελάνια Τραμπ! Η χωριατοπούλα που έγινε Πρώτη κυρία. Ένα παραμύθι με πολλές πλαστικές!

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έβαλαν στο μικροσκόπιο την Μελάνια Τραμπ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο. 

Σε ένα από τα παραπάνω διαμερίσματα πέρασε η Μελάνια τα παιδικά της χρόνια 

Το κορίτσι του τότε, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star, δεν έχει καμία ομοιότητα με την εκθαμβωτική Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. 

Η εικόνα της άλλαξε ριζικά μετά από πολλές πλαστικές επεμβάσεις.

 

Η αγνώριστη χωριατοπούλα που έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, γεννήθηκε πριν 46 χρόνια στο χωριό Σέβνικα της Σλοβενίας. Όνειρο της μικρής Μελάνια ήταν να γίνει μοντέλο.

To χωριό της Μελάνια! 

 

Η Μελάνια είναι τo τρίτο κοριτσάκι από δεξιά, όπως κοιτάμε την φωτογραφία! 

Στα 17 της πόζαρε γυμνή στον φακό, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα όμως τη λαμπερή και κομψή εικόνα του σήμερα.

 

Όπως φαίνεται ο πλαστικός χειρουργός, έβαλε για τα καλά το χεράκι του. Αναδόμησε όλο της το πρόσωπο. Οι διαφορές εμφανείς. Η μύτη της ήταν  πιο παχιά και τα χείλη αρκετά πιο λεπτά. Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ Express η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έκανε μπότοξ ,ρινοπλαστική, αυξητική στήθους. Γέμισε τα ζυγωματικά όπως και τα χείλη. 

Η Μελάνια πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις 

Η Μελάνια Τραμπ με την πάροδο των χρόνων μεταμορφώθηκε σε μία σύγχρονη σταχτοπούτα. Προσπάθησε να πετάξει από πάνω της το παρελθόν με τις γυμνές φωτογραφίσεις, ακολουθώντας την πεπατημένη . Μελέτησε την  κομψότητα, τη χάρη και το αινιγματικό χαμόγελο - της Τζάκι Κένεντι όπως φάνηκε στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. Απέδειξε ότι ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας, μπορεί να είναι το εφαλτήριο για δόξα, αρκεί να έχεις το κατάλληλο στυλ.

Μπορεί να έγινε συνώνυμο του σικ αντιγράφοντας το λουκ της Tζάκι Κένεντι, το θέμα όμως είναι αν  θα καταφέρει και εκείνη να διαγράψει την δική της αυτοτελή τροχιά ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ .