Ματαιώνονται οι παραστάσεις για Χρύσα Ρώπα και Λάκη Λαζόπουλο. Τι συνέβει στην ηθοποιό;

Ματαιώνονται οι παραστάσεις για Χρύσα Ρώπα και Λάκη Λαζόπουλο. Τι συνέβει στην ηθοποιό;

Οι προγραμματισμένες – από 1η Μαρτίου 2017- παραστάσεις του έργου «Κι όμως αγαπιόμαστε», με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Χρύσα Ρώπα, στο θέατρο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης, ματαιώνονται λόγω προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε μέσα από το altsantiri.gr, αιτία της ματαίωσης είναι το γεγονός ότι η Χρύσα Ρώπα προσεβλήθη από γρίπη (τύπου Η3Ν2), που είχε ως επιπλοκή πνευμονία και καθ’ εντολήν των ιατρών απαιτείται πλήρης αποχή της από οποιαδήποτε δραστηριότητα, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.