Survivor: Δεν έπεισε τους συμπαίκτες του και τον έβγαλαν στον τάκο

21 Ιουν. 2023 - 08:14 | Media
Survivor: Δεν έπεισε τους συμπαίκτες του και τον έβγαλαν στον τάκο

Ένα ακόμη βήμα πριν από το Γαλάτσι και τον Μεγάλο Τελικό βρίσκονται οι παίκτες του Survivor All Star. Οι 8 εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι έδωσαν απόψε τον δεύτερο ατομικό αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, διεκδικώντας την παραμονή τους στο reality επιβίωσης.

Μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, οι ομαδικές δοκιμασίες αποτελούν παρελθόν. Έτσι κάθε παίκτης ξεχωριστά αγωνίζεται για τον εαυτό του, με στόχο να κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας και να εξαιρεθεί από την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού.

Λίγο πριν τον αποψινό αγώνα του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης εξαπέλυσε επίθεση κατά της Σταυρούλας Χρυσαειδή, κατηγορώντας τη για συμφεροντολογική τακτική κατά τη διαμόρφωση των νέων ομάδων, όπου η ίδια επέλεξε να πάρει με το μέρος της τον Σάκη Κατσούλη και όχι τον φίλο της, Ηλία Μπόγδανο.

«Βλέπω τη Σταυρούλα να βγαίνει αρχηγός και αντί να διαλέγει πρώτα τον Ηλία, που είναι φίλος της και καλός αγωνιστικά, να βάζει στην άκρη το συναίσθημα, να κοιτάζει το συμφέρον και να διαλέγει τον Σάκη. Αυτό εμένα με ξένισε, εγώ τη φιλία δεν την ξέρω έτσι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης στην τοποθέτησή του.

Στον ατομικό αγώνα ασυλίας, που ακολούθησε, νικήτρια αναδείχθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπου ο Σάκης Κατσούλης επί της ουσίας της «χάρισε» τη νίκη, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο Survivor All Star για ακόμη μία εβδομάδα. Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τους υπόλοιπους παίκτες, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη να κατακεραυνώνουν το ζευγάρι.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού και κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, προς επιβεβαίωση των spoilers.

«Εννοείται ότι το περίμενα. Περίμενα μάλιστα ότι θα πάρω περισσότερες ψήφους. Με ψήφισαν ο Σάκης, η Στέλλα και ο Πρίαμος. Το κατάλαβα από τα γράμματα. Χαρούμενος, δεν τρομάζω, δεν φοβάμαι. Συγκάτοικος με τον Μπάρτζη, περιμένουμε αύριο άλλον έναν ή δύο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.