Επικαιρότητα:

Σασμός Spoiler: Αυτό θα είναι το φινάλε της σειράς

24 Ιουν. 2023 - 17:18 | Media
Σασμός Spoiler: Αυτό θα είναι το φινάλε της σειράς

Οι φανατικοί της σειράς αναμένουν με αγωνία το φινάλε του «Σασμού». Το ένα spoiler μετά το άλλο βγαίνουν στη δημοσιότητα και η αγωνία κορυφώνεται.

Ο Μαθιός, έντρομος ότι η Βασιλική ετοιμάζεται να τον καταδώσει στην αστυνομία, καταρρέει μπροστά στην Καλλιόπη. Εκείνη προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας, για να την αποτρέψει, με αμφίβολα αποτελέσματα. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει τη φυγή της Νάντιας, την ίδια στιγμή που ο Βαγγέλης νιώθει τον κλοιό της αστυνομίας να σφίγγει γύρω του, για το φόνο του Στέλιου.

 Η Άσπα αποχαιρετά την Άνω Ποριά και αναχωρεί για την Αυστραλία, αποχαιρετώντας τους όλους. Η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα κάτι που θα την εκπλήξει. Το ίδιο βράδυ, θέτει ένα ερώτημα στο Μαθιό, που θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Η Αργυρώ, συντετριμμένη από την αναχώρηση της Άσπας, αναζητά παρηγοριά στον Αστέρη. Εκείνος της ετοιμάζει την πιο παραμυθένια έκπληξη. Σε μία φορτισμένη ατμόσφαιρα, της ζητά, επιτέλους να γίνει γυναίκα του...

Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή. Η Βασιλική προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ ότι η Καλλιόπη γνώριζε τι είχε κάνει ο Μαθιός. Ο Λευτέρης πιέζει την Ντίνα να του πει αν ο Βαγγέλης έχει σχέση με τον φόνο του Ξαξίρη. Η Βασιλική ζητά από τον Αντώνη να τη βοηθήσει στο να βρει τη Νάντια, αλλά τελικά τη λύση θα της τη δώσει η Στέλλα. Η Μαρίνα σκέφτεται να γυρίσει σπίτι για να μην είναι η Γιαγιά μόνη της. Ο Δημήτρης ζητά από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη. Η Καλλιόπη ακούει τον Παπά και τον Αστέρη να μιλούν για τον επικείμενο γάμο. Ο Μαθιός συναντιέται με τον Μανόλη για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια. Αυτή η κίνηση όμως μπορεί να αποβεί μοιραία για την ίδια, αφού παρεξηγείται από την Καλλιόπη.

newsbomb.gr