Survivor All Star: Τι στρατηγική θα ακολουθήσουν οι παίκτες; Δύο υποψηφιότητες και μια αποχώρηση – βόμβα!

29 Ιουν. 2023 - 19:02 | Media
Survivor All Star: Τι στρατηγική θα ακολουθήσουν οι παίκτες; Δύο υποψηφιότητες και μια αποχώρηση – βόμβα!

Ο διχασμός είναι πια ξεκάθαρος μεταξύ των παικτών στο Survivor All Star. Η Σταυρούλα είναι απογοητευμένη από τη στάση των συμπαικτών της και αισθάνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο. Από την άλλη πλευρά, οι υπόλοιποι σχολιάζουν αρνητικά την αποστασιοποίησή της.

Ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας για αυτή την εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμος και σε πολύ κομβικό σημείο για το παιχνίδι. Όποιος καταφέρει να την κερδίσει είναι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο του όλοι λοιπόν, δίνουν ψυχή και σώμα για να τη διεκδικήσουν.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο αποψινό Survivor; Ποιος θα καταφέρει να αναδειχθεί MVP και ποιον θα υποδείξει με τη σειρά του ως τρίτο υποψήφιο;

Τι στρατηγική θα ακολουθήσουν οι παίκτες σε αυτό το συμβούλιο του νησιού;

Οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor, σύμφωνα με το zappit.gr, θέλουν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να «σπάει» το back-to-back σερί του Σάκη Κατσούλη, κερδίζοντας την ατομική ασυλία. Παρ’ όλα αυτά, ο νικητής του Survivor 2021 δεν χάνει τον τίτλο του MVP του τριημέρου και έτσι «δίνει» υποψήφια τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάκης Κατσούλης αναμένεται να είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση της βραδιάς, συμπληρώνοντας την τριπλέτα μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη. Ωστόσο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα είναι εκείνη που θα αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.