Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με το μωρό της Ιουλίας

20 Δεκ. 2023 - 12:30 | Media
Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με το μωρό της Ιουλίας

Στο επίκεντρο των εξελίξεων των επόμενων επεισοδίων της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα βρεθεί η Ιουλία, μιας και περιμένει το μωρό του Στάθη. 

Όπως διαβάζουμε στο myTV, η Ιουλία έχοντας εγκαταλείψει στην Αρεόπολη ξεκίνα μία νέα ζωή στην Αθήνα ενώ η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται κανονικά. Υπάρχουν στιγμές που η μοναξιά την πνίγει ωστόσο νιώθει ανεξαρτησία και ηρεμία.

Όταν αισθάνεται μόνη, επικοινωνεί τηλεφωνικώς με την Αφροδίτη η οποία με την θετική στάση και την αισιοδοξία της την βοηθάει να ξεπεράσει τις αρνητικές σκέψεις ενώ την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος την στηρίζει τόσο οικονομικά αλλά και με όποιον άλλον τρόπο μπορεί.

Όσο οι εβδομάδες κυλούν η Ιουλία βλέπει την κοιλίτσα της να φουσκώνει και είναι είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την εγκυμοσύνη της. Τόσο ο Ισίδωρος όσο και ο Στάθης από τις πρώτες ημέρες της παραμονής της στην Αθήνα πραγματοποιούν επισκέψεις στο σπίτι της για να μην της λείψει τίποτα.

Μερικούς μήνες αργότερα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς, η Ιουλία πρόκειται να φέρει τελικά στον κόσμο το μωράκι της στην Αθήνα και τόσο εκείνη όσο και ο Στάθης νιώθουν ότι η ζωή τους έχει αποκτήσει άλλο νόημα.

youfly.