Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Γιώργου Αυτιά: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά»

17 Απρ. 2024 - 12:58 | Media
Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Γιώργου Αυτιά: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά»

Μετά την προβολή βίντεο με ομιλία που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς στο Ωδείο Αθηνών σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Τετάρτης.

«Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει 4 ώρες. Κύριε πρόεδρε, μόλις επέστρεψα από τις ΗΠΑ. Εκεί έζησα τον ελληνισμό. Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει ΝΔ, κύριε πρόεδρε. Σας μεταφέρω το μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Γιώργος Αυτιάς στην ομιλία του.

 «Όταν ο κ. πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε ”Γιώργο, χαρισμένο σε σένα, γιατί μπορείς και αλλάζεις τους νόμους από την εκπομπή”» διηγήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς. «Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη, θα τους φτιάξουμε για την Ελλαδα. Το 90% των νόμων ψηφίζεται στην Ευρωβουλή και πρέπει να γίνουν ελληνικοί νόμοι. Για την πατρίδα τη γλυκιά, για την οικογένεια. Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες. Πάμε όλοι μαζί με την Ελλάδα» πρόσθεσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Βλέποντας το βίντεο του Γιώργου Αυτιά, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε, σημειώνοντας: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά! Συγγνώμη στον φίλο μου τον Γιώργη, καλά κάνει και το λέει λαϊκιστικό lifestyle. Δεν τον κατηγορώ, καλά κάνει. Είναι όμως ένα λαϊκιστικό lifestyle. Επίσης, πολύ εύκολα ο Γιώργος Αυτιάς υποδύθηκε τον μανδύα του πολιτικού. Μέχρι προχθές ήταν υποτίθεται δημοσιογράφος απέναντι στην πολιτική. Το σύνθημα λέει που συγκλονίζει «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Και δεν είναι lifestyle αυτό;».

 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ασκεί έντονη κριτική στον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία.

«Μέχρι σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς ήταν συνάδελφος κι εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω συναδέλφους. Τώρα που πέρασε απέναντι, έχω δικαίωμα να τον κρίνω. Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη. Μου θυμίζεις τον Ζαγοράκη που για να δικαιολογήσει τη μεταγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγη 2 φορές, στο ΠΑΣΟΚ, βγήκε και είπε ότι στην Ευρώπη φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πολύ ωραία δικαιολογία.», είπε ο Γιώργος Λιάγκας την Παρασκεύη 12 Απριλίου μετά την εμφάνιση που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.