Εριέττα Κούρκουλου: Τα μηνύματα συμπαράστασης από επώνυμες Ελληνίδες για την αποβολή του δεύτερου παιδιού της

26 Μαρ. 2024 - 09:47 | Show Biz
Εριέττα Κούρκουλου: Τα μηνύματα συμπαράστασης από επώνυμες Ελληνίδες για την αποβολή του δεύτερου παιδιού της

Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση το βράδυ της Κυριακής 24/3, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε το δεύτερο παιδί της.

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, η οποία μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών και την απόκτηση του γιου της μέσω εξωσωματικής, κατάφερε να μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ωστόσο στον τρίτο μήνα η καρδιά του αγέννητου μωρού της σταμάτησε…

«Τον Ιανουάριο μάθαμε ότι είμαι έγκυος με το δεύτερο μωράκι μας το οποίο ήρθε στον πρώτο φυσικό κύκλο που κατάφερε να κάνει το σώμα μου μετά από 4 χρόνια. Η σύλληψη έγινε στις Χριστουγεννιάτικες ΔΙΑΚΟΠΕΣ μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι καταφέραμε μετά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε για να αποκτήσουμε τον Νίκο, να γίνουμε ένα από αυτά τα ζευγάρια που πάντα ζήλευα – εκείνα που πιάνουν παιδιά στον αέρα κάνοντας υπέροχο σεξ.

Όλα ήταν ιδανικά μέχρι την Δευτέρα 4 Μαρτίου που πήγαμε στην κλινική για έναν υπέρηχο στην 10η εβδομάδα. Σαν να είχα ένα προαίσθημα εκείνο το πρωί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί πριν την επίσκεψη αισθανόμουν ένα έντονο άγχος. Μόλις άναψε η οθόνη το είδαμε το μωρό μας – είχε πλέον κεφαλάκι χεράκια και ποδαράκια. Όμως ο γιατρός μας κοίταξε την μαία και της είπε «Βλέπεις αυτό που βλέπω;» «Ναι…» απάντησε εκείνη. Η καρδιά του μωρού μας είχε σταματήσει και όπως μας σόκαρε με την είσοδό του στην ζωή μας, έτσι μας σόκαρε και με την έξοδο» έγραψε συγκλονισμένη η Εριέττα Κούρκουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο μετά την εξομολόγησή της, η Εριέττα Κούρκουλου δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο και γνωρίζουν τι σημαίνει να χάνεις το αγέννητο βρέφος σου…

«Για ακόμα μια φορά είμαι συγκλονισμένη από την αγάπη που δέχομαι. Σε ένα περιβάλλον που είναι ανησυχητικά τοξικό, ψεύτικο και προβληματικό, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν απλά τη σύνδεση, την ταύτιση και την διαδικτυακή αγκαλιά που μας δίνει τόση δύναμη! Μέσα από τις ιστορίες σας και την ενσυναίσθηση που δείχνετε για την οικογένειά μου αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του καλού».

«Όμως, ακόμα περισσότερο μέσα από αυτό το προσωπικό μου σελιδάκι, έχω καταλάβει την απίστευτη δύναμη που κρύβουμε εμείς οι γυναίκες. Μαμάδες με δεκάδες εξωσωματικές, πολλαπλές αποβολές – μαμάδες που γέννησαν νεκρά τα μωρά τους, ή μαμάδες των οποίων τα μωρά έφυγαν νωρίς. Και όμως, προχωρούν με τα τραύματά τους παρέα. Και όμως, καμία δεν λέει στην άλλη “εγώ πέρασα πιο δύσκολα”. Τιμή μου που το βιώνω όλο αυτό! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου δεν ήταν λίγες οι επώνυμες Ελληνίδες που έσπευσαν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης για την αποβολή του δεύτερου παιδιού της. Ανάμεσά τους η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο αλλά και η Ελισάβετ Σπανού, η οποία έγραψε για πρώτη φορά ότι το έπαθε και εκείνη…