Κέιτ Μίντλετον: Νέες πληροφορίες για το πότε θα επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της

28 Μαρ. 2024 - 20:49 | Show Biz
Κέιτ Μίντλετον: Νέες πληροφορίες για το πότε θα επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της

Τι αναφέρουν πηγές του παλατιού για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον – Πότε επιστρέφει στα καθήκοντά του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι τελικά η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Mαρκ Ρος, ειδικός στη βασιλική οικογένεια, έκανε αποκαλύψεις στο περιοδικό Gala, επισημαίνοντας πως «σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή». Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα όμως, πηγές του παλατιού αναφέρουν πως η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις όταν αισθάνεται ικανή. Συμπληρώνουν πως αυτό δεν θα σηματοδοτούσε απαραίτητα μια επιστροφή στα βασιλικά καθήκοντα, καθώς κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές των γιατρών. Προς το παρόν, η πριγκίπισσα Κέιτ επικεντρώνεται στην πλήρη ανάρρωσή της, με την οικογένειά της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη στηρίζει.

«Έχει την ψυχική δύναμη, την υποστήριξη του συζύγου της και της οικογένειάς της, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό, που δεν είναι άλλο από το να αποκτήσει ξανά δυνάμεις», λέει στο People αποκλειστικά αυτή την εβδομάδα η Άιλσα Άντερσον, πρώην εκπρόσωπος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι πιο κοντινοί άνθρωποι στην πριγκίπισσα ευελπιστούν πως όταν είναι έτοιμη, θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ. «Η βασιλική οικογένεια είναι ευάλωτη αυτή τη στιγμή. Είναι άνθρωποι με αδυναμίες όπως εμείς οι υπόλοιποι», λέει ένας πρώην βοηθός του παλατιού. «Είναι τόσο αφοσιωμένοι στους ρόλους τους. Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι όταν η Κέιτ Μίντλετον θα αναρρώσει πλήρως, θα επιστρέψει ακόμα πιο παθιασμένη».

Στα 42 της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας κουβαλά ένα εξαιρετικά μεγάλο βάρος στους ώμους της: μια τρομακτική διάγνωση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει γνωστό το στάδιο του καρκίνου. Την ίδια ώρα όμως, προκύπτουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της μοναρχίας μετά την ασθένειας τόσο του βασιλιά Καρόλου όσο και της ίδιας της Κέιτ Μίντλετον.

Υπενθυμίζεται πως καθισμένη στον κήπο του Κάστρου του Ουίνδσορ την περασμένη Τετάρτη, στο ίδιο μέρος όπου η βασίλισσα Ελισάβετ είχε περάσει πολύ χρόνο κατά τα τελευταία της χρόνια, η Κέιτ επικεντρώθηκε μόνο στο να μοιραστεί την αλήθεια της με τα δικά της λόγια. Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, η πριγκίπισσα αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία. Να σημειωθεί πως η φωνή της «έσπασε» στην αναφορά στον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, στην πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και στον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

«Έγραψε η ίδια τον λόγο της», είπε ο πρώην ιδιωτικός γραμματέας της Jamie Lowther-Pinkerton. «Είναι απίστευτα σημαντικό αυτό που έκανε. Αυτή είναι η μελλοντική μας βασίλισσα! Έδειξε αξιοσημείωτη ψυχραιμία, δεδομένου όλων όσων στροβιλίζονται», συμπλήρωσε.

Τις ημέρες που ακολούθησαν της ανακοίνωσης, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ συνέχισαν να επικεντρώνονται στα παιδιά τους, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο διάλειμμα του Πάσχα. Η οικογένεια της Ουαλίας θα παρακάμψει επίσης την παράδοση αποχωρώντας από τις πασχαλινές λειτουργίες των βασιλικών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Αντίθετα, θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες ιδιωτικά στο σπίτι. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα αναλάβει ξανά τα δημόσια καθήκοντά του μετά την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο στις 17 Απριλίου.

Πηγή: tromaktiko.gr