Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι;

08 Απρ. 2024 - 12:17 | Show Biz
Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι;

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης φαίνεται πως περνούν κρίση στη σχέση τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βίβιαν Μπενέκου στην Espresso, η κρίση ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια οδήγησε σε χωρισμό, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα εάν αυτός θα είναι οριστικός ή όχι.

Όπως γράφει η δημοσιογράφος, οι ψίθυροι άρχισαν από μια προσωπική αποκάλυψη που έκανε «άθελά» της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία, εκρηκτική Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σταθερά πλάι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στα έδρανα του Κοινοβουλίου ήταν η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Στέφανος Καζαμίας και η Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη. Θα μπορούσε να αποδοθεί η απουσία του και σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν…

.zappit