Επικαιρότητα:

Εξοργισμένος ο Βασιλιάς Κάρολος με Μέγκαν & Χάρι: Κανείς δεν τον έχει δει έτσι

17 Μαίου 2024 - 19:06 | Show Biz
Εξοργισμένος ο Βασιλιάς Κάρολος με Μέγκαν & Χάρι: Κανείς δεν τον έχει δει έτσι

Μία κίνησή τους ήταν αρκετή για να γίνει έξαλλος ο Βασιλιάς Κάρολος μαζί τους. Η πρόσφατη περιοδεία της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στη Νιγηρία εκνεύρισε αφάνταστα τον Βασιλιά Κάρολο όπως ισχυρίστηκε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας: «περισσότερο από ό,τι τον έχει δει ποτέ κανείς». 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ταξίδεψαν στη χώρα της Αφρικής το περασμένο Σαββατοκύριακο για να προωθήσουν το Invictus Games, ωστόσο δέχτηκαν έντονη κριτική για το ταξίδι τους, καθώς κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως ανεπίσημη βασιλική περιοδεία.

Ο Tom Quinn μίλησε στην εφημερίδα The Mirror και είπε: «Ο Ουίλιαμ είναι έξαλλος και αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτό στο μέλλον. Λέγεται ότι ο Κάρολος είναι πιο θυμωμένος από όσο τον έχει δει ποτέ κανείς. Αυτό που πραγματικά προκάλεσε αναστάτωση είναι το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί φέρθηκαν στη Μέγκαν και στον Χάρι σαν να πίστευαν κι εκείνοι ότι ήταν σε επίσημη περιοδεία. Υπήρχαν όλα τα σημάδια, καθώς το ζευγάρι, που το υποδέχθηκαν με χορούς και δεξιώσεις, πραγματοποίησε επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα».

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα του Sussex παραιτήθηκαν από τα καθήκοντα τους, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και στον Χάρι αφαιρέθηκαν αρκετοί βασιλικοί ρόλοι.

Σχολιάζοντας το ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ο Tom Quinn υποστήριξε ότι είναι «εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανησυχούν». Ο Quinn εξήγησε ότι το ταξίδι στη Νιγηρία θα μπορούσε να ειπωθεί ότι σχεδιάστηκε για να δώσει την εντύπωση ότι ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν ακόμα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πρόσθεσε ακόμη: «Όλα όσα θα περίμενε κανείς από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη υπήρξαν. Οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματισμένους στρατιώτες και σε άτομα με αναπηρίες. Οι ομιλίες της Μέγκαν και του Χάρι και ολόκληρη η στάση τους έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι είναι ακόμα πλήρως αμειβόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στον Ουίλιαμ και στον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, δεν αρέσει καθόλου αυτό. Για τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, είναι σαν να λένε η Μέγαν και ο Χάρι ότι “δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να είμαστε εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους, όποτε και όπου θέλουμε’.”»

Πηγή: gossip-tv.gr