Επικαιρότητα:

Σταμάτης Γονίδης για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν μου αρέσει η μουσική της

19 Δεκ. 2023 - 20:26 | Show Biz
Σταμάτης Γονίδης για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν μου αρέσει η μουσική της

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι: «Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι». Ακόμα, ο Σταμάτης Γονίδης τοποθετήθηκε και για την αλλαγή που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον στίχο του τραγουδιού «Άδωνις».

«Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Μου είναι τελείως αδιάφορη, ούτε τη μουσική της ακούω, ούτε τα τραγούδια της ακούω, τελείως αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με τα καλλιτεχνικά της. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε μου αρέσει η μουσική της», ανέφερε αρχικά σε ερώτηση που δέχθηκε για την φωτογραφία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το αν θα της έδινε κάποιο τραγούδι του, είπε ότι: «Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού. Εγώ αυτό που ζητάω από έναν τραγουδιστή δεν το έχει».

Όσον αφορά την αλλαγή που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον στίχο του τραγουδιού «Άδωνις», ο Σταμάτης Γονίδης σημείωσε: «Αν ήμουν εγώ ο δημιουργός θα της το απαγόρευα αν δεν με είχε ρωτήσει. Θα έπρεπε να με ρωτήσει και να πάρει την άποψή μου, τη γνώμη μου και το ΟΚ από εμένα να το κάνει.

Ο Κραουνάκης όταν το έγραψε αυτό ήταν σε φάση χιουμοριστική, ήταν στην τρέλα του απάνω και έγραψε αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέφερε ρατσιστικά νομίζω γιατί δεν είναι ρατσιστής ο Σταμάτης».

Πηγή: enikos.gr