Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου: Ζυγοί, οι εκλείψεις σας επιφυλάσσουν μεγάλες αλλαγές

10 Ιαν. 2024 - 11:38 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου: Ζυγοί, οι εκλείψεις σας επιφυλάσσουν μεγάλες αλλαγές

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Είσαι έτοιμος να κάνεις κινήσεις, Κριέ, ειδικά στον τομέα της καριέρας σου. Είστε αποφασισμένοι να ανεβείτε επίπεδο ή να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας στην εργασία. Αυτή είναι η εποχή του Αιγόκερου, και έτσι ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε στο χώρο εργασίας, παράγει αποτελέσματα. Εάν θέλετε να κάνετε αίτηση για προαγωγή, να ζητήσετε αύξηση ή να αρχίσετε να ψάχνετε για μια νέα δουλειά, αυτή η εβδομάδα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνετε.

Ταύρος

Μπορείς να είσαι τόσο δυνατός τύπος προσωπικότητας, οπότε όταν βάλεις το μυαλό σου ένα θέμα, είσαι αμείλικτος. Σήμερα είναι καλύτερο να μην μαλώνετε, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι ένα άτομο έχει άδικο και εσείς έχετε δίκιο. Μπορεί να είστε λίγο πιο ειλικρινείς και αποφασιστικοί από το συνηθισμένο. Θα μπορούσατε να είστε λίγο πιο τρομακτικοί οπότε αν θέλετε να μετατρέψετε τους εχθρούς σε συμμάχους πρέπει να μετριάσετε λίγο την ένταση σας.

Δίδυμοι

Σκέφτεστε υπερβολικά. Αν πιστεύετε ότι ένα άτομο μπορεί να τα πάει καλύτερα θα πιέσετε τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να μην είστε μικροπρεπείς. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη και μπορεί να είναι εύκολο να κατηγορήσουμε και να δείξουμε με το δάχτυλο. Μπορεί να πιστεύετε ότι θα κάνατε τα πράγματα διαφορετικά. Η αλήθεια, όμως, ότι δεν γνωρίζετε πραγματικά εάν δεν μπείτε στην θέση του άλλου.

Καρκίνος

Μπορεί να είσαι ντροπαλός, αλλά όταν νιώθεις ότι ένα άτομο είναι το άλλο σου μισό μπορείς να δεσμευτείς σε μια σχέση. Είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις τους φόβους σου, Καρκίνε, όταν η Σελήνη είναι με τον Άρη. Ακόμη και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, χρειάζεται λίγος χρόνος για να αποφασίσετε ότι είναι ασφαλές να προχωρήσετε. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη είναι σαν μια απαλή ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να πάρετε τη σωστή κατεύθυνση. Πείτε «ευχαριστώ» στο σύμπαν.

Λέων

Σηκώνετε τα μανίκια αυτή την εβδομάδα και ο Άρης δεν θα σας αφήσει να ξεκουραστείτε μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά που έχετε να κάνετε. Ο δυναμισμός σας θα είναι σε ψηλά επίπεδα τις επόμενες μέρες. Είτε ολοκληρώνετε ένα έργο είτε ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε μία νέα εργασία πριν από το Σαββατοκύριακο, είστε αξιόπιστοι. Δεν θα σταματήσετε μέχρι να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας να κάνετε.

Παρθένος

Μπορεί να μην παίζετε κάποιο μουσικό όργανο ή να έχετε μία ιδιαίτερη δεξιότητα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο μέσω της δημιουργικότητας όταν το χρειάζεστε. Ένας πολύ καλός τρόπος για να διοχετεύσετε την ενέργειά σας είναι μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει να φτιάξετε μία λίστα τραγουδιών για να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Μπορείτε να χορέψετε ή ακόμα και να κάνετε μια απλή χειροτεχνία για να χαρίσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη σας παρακινεί και σας καθοδηγεί.

Ζυγός

Η εποχή των εκλείψεων είναι στο ζώδιό σας, γι’ αυτό σας επιφυλάσσουν μεγάλες αλλαγές. Ίσως θέλετε να κάνετε οικογένεια και το βιολογικό σας ρολόι χτυπά. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν να είναι μία επιλογή ή τώρα ή ποτέ. Μπορεί να μην θέλετε να περιμένετε περισσότερο. Η ανυπομονησία σας θα μπορούσε να γίνει θέμα συζήτησης στην εργασία ή στην προσωπική σας ζωή. Είναι μια μεγάλη αλλαγή ζωής, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι.

Σκορπιός

Εντάξει, όλοι ξέρουν ότι μπορείς να είσαι έντονη προσωπικότητα. Αυτό που μπορεί να μην ξέρουν είναι πώς επιλέγεις τις λέξεις σου προσεκτικά. Δεν μασάς τα λόγια σου και είσαι απόλυτα συγκεκριμένος σε αυτό που λες. Νιώθετε ανοιχτοί και εκφραστικοί σήμερα, και η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη πυροδοτεί την επιθυμία σας να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αλλά προσέχετε. Μπορεί να εκφοβίσετε τους άλλους και να φανείτε δύσκολοι και δύστροποι. Περιορίστε την ανυπομονησία σας. Να είστε ο εαυτός σας, αλλά προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ευγενικοί.

Τοξότης

Είστε ένα άτομο με ελεύθερο πνεύμα, οπότε τι θα σας ανάγκαζε να μαλώσετε για τα χρήματα σήμερα; Τα χρήματα είναι το μέσο για έναν σκοπό. Σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τα δυνατά σας σημεία και να προστατέψετε τις αδυναμίες σας. Κατά τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να αισθάνεστε λίγο αναστατωμένοι με τα οικονομικά, αλλά προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό. Έχει να κάνει με τα ίδια τα χρήματα ή τελικά με το που πιστεύετε ότι πρέπει να τα ξοδεύετε.

Αιγόκερως

Είστε ένα από τα πιο υποεκτιμημένα ζώδια, οπότε όταν είστε έτοιμοι για αλλαγή, είναι δύσκολο να καταπιεστείτε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη αυτή την εβδομάδα σας δίνει ό,τι χρειάζεστε για τις αλλαγές. Λίγο πριν φτάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φαίνεται ότι αυτή είναι η ώρα σας. Θα έχετε αποτελέσματα ανεξάρτητα από το τι πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας είναι συνώνυμο της καινοτομίας. Έτσι, όταν το παρελθόν προσπαθεί να επανέλθει στη ζωή σας, δεν το δέχεστε. Πράγματα, άνθρωποι, καταστάσεις όλα είχαν χώρο στην ζωή σου αλλά τώρα είναι παρελθόν. Είστε αντίθετοι με την επανάληψη λαθών. Αν το παρελθόν προσπαθήσει να αποκαλύψει το άσχημο πρόσωπο του είστε δυνατοί. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη ενισχύει την αποφασιστικότητά σας να κρατήσετε τις πόρτες κλειστές. Δεν πρόκειται να επιστρέψετε σε παλιές συνήθειες και καταστάσεις για κανέναν.

Ιχθύες

Είσαι μια τόσο γλυκιά ψυχή, και όταν νοιάζεσαι, δίνεις όλη σου την καρδιά σε ένα άτομο. Το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας αναδεικνύει τις πιο στενές σας φιλίες. Οι φίλοι είναι σημαντικοί για εσάς. Επομένως δεν θα βάζετε πια αυτούς τους ανθρώπους στην άκρη. Κατά την σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη οι φίλοι σας βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας. Θα είστε πιο προσεκτικοί από όσο enikos.