Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου: Ιχθύες, κάποιος θέλει να σας σαμποτάρει

17 Απρ. 2024 - 11:59 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου: Ιχθύες, κάποιος θέλει να σας σαμποτάρει

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει στο προσκήνιο με ό,τι κάνεις και λες. Αυτή είναι μια μέρα που μπορείτε να διαλέξετε ωραία χρώματα για να φορέσετε στη δουλειά. Μια πινελιά κόκκινου σε μια γραβάτα, σε μια μπλούζα ή σε κάποιο ρούχο θα είναι ωραία.

 Είστε δημιουργικοί αυτή τη στιγμή και αυτή η ενέργεια μπορεί να επεκταθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Από την επίλυση προβλημάτων μέχρι να κάνετε κάτι χειροποίητο για τη Γιορτή της Μητέρας. Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα!

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να μην θέλετε να έχετε τον ρόλο του «ηγέτη», αλλά θα είναι δύσκολο να μην συμβεί αυτό όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Δώστε προσοχή. Οι άνθρωποι θα δείχνουν να έλκονται από εσάς και θα θέλουν τις γνώσεις και τις πληροφορίες που έχετε.

Αυτή είναι η μέρα σου για να λάμψεις, Ταύρε, στον τομέα της εξουσίας. Θα εμφανιστείς σαν «αρχιστράτηγος». Είσαι το νούμερο ένα άτομο στην δουλειά σήμερα.


Δίδυμοι
Μπορείτε να πείτε αυτά που θέλετε να πείτε και να τα εκφράσετε με τόλμη όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Ωστόσο, η ένταση σας μπορεί να είναι πιο ισχυρή από όσο νομίζετε.

 Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μεταφέρετε το μήνυμά σας με ευγένεια και αγάπη. Κοιτάξτε πώς το λιοντάρι κάθεται και έχει τον σεβασμό των υπόλοιπων ζώων μόνο για την παρουσία του χωρίς να βρυχάται.

Αυτό το μάθημα μπορεί να είναι ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε, Δίδυμοι, ακόμα κι αν είναι μόνο για σήμερα. Μερικές φορές, χρειάζεται απλώς να χαλαρώσετε και να έχετε τον έλεγχο χωρίς να πείτε στους άλλους ότι τον έχετε. Μπορεί να το ξέρουν ήδη.

Καρκίνος
Έχεις πολύ καιρό να ξοδέψεις χρήματα για πολυτέλειες και δώρα στον εαυτό σου. Μια επιταγή ή τα χρήματα από την αποταμίευση μπορεί να σας δώσουν την ευκαιρία να αγοράσετε κάποιο φανταχτερό αντικείμενο για τον εαυτό σας ή να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον άλλον.

Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να νιώθεις γενναιόδωρος/η. Διασκεδάστε, αλλά θυμηθείτε επίσης να σπαταλάτε και να ελέγχετε τι ξοδεύετε για να μην μείνετε πανί με πανί.

Λέων
Αισθάνεστε δυνατοί, ισχυροί και ικανοποιημένοι με τη ζωή σας. Η Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει εμπνευσμένη ενέργεια που σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα για εσάς που ενισχύουν τη συνολική σας ευημερία. Αν θέλετε να δώσετε προσοχή στην υγεία σας, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να φτιάξετε πρόγραμμα και να σχεδιάσετε τα γεύματα σας ή την άσκηση σας και ό,τι χρειάζεστε.

Αν θέλετε να προγραμματίσετε την ρουτίνα ομορφιάς σας σήμερα είναι μια θαυμάσια στιγμή για να κλείσετε το Σαββατοκύριακο σας με συνεδρίες περιποίησης στο σπίτι ή σε κάποιο ινστιτούτο.

Παρθένος
Να είσαι περήφανος για το παρελθόν σου, Παρθένε, ακόμα και για τα πιο σκοτεινά σημεία που ίσως δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι με τον κόσμο. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια θρασύτατη ενέργεια που σας επιτρέπει να αγκαλιάσετε ολόκληρη την ύπαρξή σας.

Οι άνθρωποι μπορεί να αναφέρουν κάτι που προτιμάτε να μην θυμάστε αλλά αυτό είναι που σας έκανε αυτό που είστε σήμερα. Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε που έχετε κάνει τα λάθη σας. Τα πάντα στη ζωή σας είναι όμορφα, ακόμα και τα πιο σκοτεινά σημεία.

Ζυγός
Οι φίλοι είναι καταπληκτικοί, έτσι δεν είναι; Και είναι αυτοί που γνωρίζεις ότι σου δίνουν μια ισχυρή αίσθηση του ανήκειν. Η Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει αυτή τη μεγάλη ώθηση αυτοπεποίθησης στον τομέα της φιλίας σας. Νιώθετε τεράστιο θάρρος επειδή έχετε ανθρώπους στη ζωή σας που σας στηρίζουν. Θέλουν να πετύχεις και εσύ θα πετύχεις.

Σκορπιός
Όταν κάνετε σπουδαία δουλειά στην εταιρεία σας, αυτό φαίνεται. Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει τα απίστευτα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Δεν μπορείτε να τα κρύψετε και δεν μπορείτε να προσποιηθείτε ότι δεν υπάρχουν. Τα εύσημα σας έρχονται επειδή σας αναλογούν και θα χαρείτε να ξέρετε ότι οι άνθρωποι που σέβεστε σας αναγνωρίζουν για αυτό που είστε.

Τοξότης
Ανοίξτε το μυαλό σας. Η Σελήνη στον Λέοντα βγάζει την πνευματική σου πλευρά προς τα έξω με έναν μεγάλο, έντονο τρόπο. Έχετε μάθει τόσα πολλά σε αυτόν τον κόσμο, αλλά η ζωή είναι ο μόνιμος δάσκαλός σας. Βρίσκεστε σε αυτό το απίστευτο σταυροδρόμι όπου το συνηθισμένο δεν σας κάνει πλέον ευτυχισμένους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για τη ζωή και όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να εμπνευστείτε και να εμπνεύσετε τους άλλους. Ήρθε η ώρα να αναπτυχθείτε!

Αιγόκερως
Μπορεί να μην είστε αχόρταγος της προσοχής, αλλά η προσοχή σας βρίσκει όποτε βρίσκεστε κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Λέοντα. Μπορεί να δημοσιεύσετε κάτι αθώα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να γίνει viral. Μπορεί να πείτε κάτι που χτυπάει πραγματικά το σωστό σημείο σε προσωπική συνάντηση με φίλους.

Τα πράγματα που κάνετε φαίνεται να είναι ορατά. Σήμερα δεν είναι μια μέρα για να φέρεστε σαν να προτιμάτε να είστε στο παρασκήνιο, γιατί ακόμα κι αν το θέλατε, η ζωή έχει άλλα σχέδια.

Υδροχόος
Είσαι περιζήτητος, Υδροχόε. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Λέοντα, μια συμφωνία ολοκληρώνεται και μπορείς να δεσμευτείς για ένα έργο που θέλεις να κάνεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης ή την καλλιέργεια δεσμών με έναν συνάδελφο που θα οδηγήσουν σε κάτι γόνιμο και αμοιβαία ικανοποιητικό.

Ιχθύες
Οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας μπορεί να εμπνεύσουν κάποιους, αλλά κάποιος στη ζωή σας μπορεί να δει ότι κάνετε το σωστό και να θελήσει να σαμποτάρει τις προσπάθειές σας. Θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε το θάρρος σας για να αποφύγετε να μπείτε στον κατήφορο του συμβιβασμού.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, μείνετε δυνατοί. Μπορείτε να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους άλλους ότι όταν παίρνετε μια απόφαση μπορείτε να την υλοποιήσετε.