Κρατερός Κατσούλης - Πέτρος Λαγούτης στην κωμωδία "Μονογαμία"

05 Μαρ. 2014 - 09:30 | Διασκέδαση

Ο Κρατερός Κατσούλης και ο Πέτρος Λαγούτης συναντιούνται επί σκηνής στην κωμωδία «Μονογαμία» του Μάρκο Αντόνιο Ντε Λα Πάρρα, στο θέατρο Άνεσις από τις 10 Μαρτίου. Το έργο, ανεβαίνει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Σταύρου Στάγκου.


Ο έρωτας και τα κοινωνικά στερεότυπα βρίσκονται στο στόχαστρο του πολυγραφότατου χιλιανού συγγραφέα Μάρκο Αντόνιο Ντε Λα Πάρρα, ο οποίος είναι γνωστός για το ταλέντο του στο θέατρο αλλά και για τη δεύτερη ιδιότητά του, ως ψυχίατρος.

Κεντρικοί ήρωες της «Μονογαμίας» είναι δύο αδέλφια με διαμετρικά αντίθετους χαρακτήρες, ο Φελίπε και ο Χουάν. Στην κρίσιμη τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, έχουν ακόμη πολλά να ανακαλύψουν ο ένας για τον άλλο. Ο Φελίπε είναι ένας μποέμ καλλιτέχνης, με πολλές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο.

Στον αντίποδα βρίσκεται ο συντηρητικός Χουάν, ο απόλυτα «τακτοποιημένος» στην επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή. Όλα ανατρέπονται όταν ο Χουάν ζητά από τον αδελφό του να τον συναντήσει σε  ένα private club για να του εμπιστευτεί ένα πρόβλημά του…

Το έργο θα παίζεται Δευτέρα, Τρίτη στις 21:00 και Τετάρτη στις 22:15 για λίγες μόνο παραστάσεις. Η μετάφραση είναι της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ, τα σκηνικά της Άσπας Καρυώτογλου και οι φωτισμοί του Νίκου Βλασόπουλου. Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστιάνα Πανοπούλου. Μουσική επιμέλεια: Ειρήνη Μπαλτά, Σταύρος Στάγκος. Ηxητική επιμέλεια: Νάσος Τσιάλτας.

Πληροφορίες: «Μονογαμία» από τις 10 Μαρτίου στο θέατρο Άνεσις.