Θέατρο: Παράσταση με ελεύθερη είσοδο από τους Bijoux de Kant

31 Μαρ. 2014 - 09:30 | Διασκέδαση

Η ανήσυχη θεατρική ομάδα Bijoux de Kant που ξεχώρισε και σε αυτή τη σεζόν με το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Πολιτισμός μια κοσμική τραγωδία» (με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη), προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει με ελεύθερη είσοδο την παράσταση «Ν’ άνοιγε η πόρτα τώρα και να ‘μπαινες».

Καρπός της ερευνητικής δουλειάς ενός τρίμηνου σεμιναρίου, η θεατρική αυτή περφόρμανς θα παρουσιαστεί στις 7 Απριλίου στο Ρομάντσο Bios (Aναξαγόρα 3-5). Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Σκουρλέτη, ο οποίος συνεργάστηκε με την Ειρήνη Σουργιαδάκη, τη συγγραφέα των κειμένων.

Πρόκειται για « …μια σειρά από ανεπίδοτες επιστολές αναζητούν τον παραλήπτη τους. Γράμματα που δεν παραδόθηκαν ποτέ ψάχνουν απάντηση και ταξιδεύουν μέσα από σώματα και στόματα, λέξεις και χειρονομίες. Αποστολείς που ψάχνουν τρόπους να ανοίξουν δρόμους για να συναντήσουν και να συναντηθούν», σημειώνουν οι συντελεστές.

Από τα μέλη των Bijoux de Kant αναμένουμε το καλοκαίρι και την παράσταση «ΡΑΜΟΝΑ travel/η γη της καλοσύνης» (με πρωταγωνίστρια και πάλι την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Παίζουν: Ασήμης Αλεξίου, Ελευθερία Βλάχου, Δανάη Βουζαλά, Μαρία Γεωργοπούλου, Απόστολος Μαλεμπιτζής, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Αλέξανδρος Μητρόπουλος, Φωτεινή Μπακλατζίογλου, Θάλεια Μπιτούνη, Χρήστος Παππάς, Βάσια Πασπάλη, Τάσος Πυργιέρης, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος , Δήμητρα Ταμπάση, Γιώτα Τσελέντη

Πληροφορίες: «Ν’ άνοιγε η πόρτα τώρα και να μπαινες» στις 7 Απριλίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο Ρομάντσο Βios, (Aναξαγόρα 3-5), ώρα 21:30.