Επικαιρότητα:

Αγαπημένα μπαρ ξενοδοχείων στην Αθήνα και είναι πάντα καλοκαίρι!

06 Σεπ. 2016 - 09:55 | Διασκέδαση
Αγαπημένα μπαρ ξενοδοχείων στην Αθήνα και είναι πάντα καλοκαίρι!

Έχεις πάθει τη γνωστή μελαγχολία της επιστροφής ή σου έλειψε η καθημερινότητά σου στην πόλη και γύρισες με το χαμόγελο;

Όπως και να έχει, είσαι σε φάση προσαρμογής και αναζητάς την χαλάρωση. Αποχαιρέτησε λοιπόν, το καλοκαίρι, με ένα απολαυστικό cocktail σε κάποιο από τα αγαπημένα μας bars σε ξενοδοχεία- σημεία αναφοράς για την Αθήνα.

Με χαλαρή ατμόσφαιρα, χαμηλό φωτισμό και θέα –τα περισσότερα από αυτά– που κόβει την ανάσα δεν βρίσκουμε καλύτερο τρόπο να ανανεώσεις το ραντεβού σου με την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου.

Galaxy, Hilton

Το διάσημο κι εντυπωσιακό Galaxy Bar & Restaurant στο 13ο όροφο του 5* Hilton Athens, στην καρδιά της Αθήνας επί της κεντρικής λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, γοητεύει τους επισκέπτες του με την εκπληκτική πανοραμική θέα που προσφέρει στην πόλη από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά.

Με κοσμοπολίτικο αέρα και ανανεωμένη διακόσμηση, υπόσχεται να σας χαρίσει ατμοσφαιρικές νύχτες κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας. Στο χώρο του bar η ατμοσφαιρική μουσική, η ανεβαστική διάθεση και τα εμπνευσμένα cocktails γίνονται οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Περισσότερα για το Galaxy

Modern rooftop dining, AthensWas

Σε ένα από τα πιο προνομιούχα σημεία στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας συναντάται το Modern rooftop dining. Xαρούμενο, φωτεινό και κομψό σας υποδέχεται στο roof garden –στον έβδομο όροφο– του luxury design hotel AthensWas, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ακολουθώντας τις αρχές του κλασικού μοντερνισμού με καθαρές γραμμές, λιτούς όγκους και φυσικά υλικά όπως συμβαίνει και με το υπόλοιπο ξενοδοχείο, προσφέρει μοναδικές, γαστριμαργικές εμπειρίες με προτάσεις της ελληνικής κουζίνας με έντονες επιρροές από τη γαλλική και την ιαπωνική fusion.

Στα συν το μπαρ του εστιατορίου όπου θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε οινοπνευματώδη, λικέρ και cocktails. Η wine list αποτελείται από επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα. Στα αδιαμφισβήτητα ατού του η εκπληκτική και απρόσκοπτη θέα προς τον Παρθενώνα.

Πληροφορίες
Ώρες λειτουργίας: 12.00-24.00
Διονυσίου Αρεοπαγείτου 5, τηλ. 210 9200240, www.athenswas.gr

Bar 8, Hotel Grande Bretagne

Μια μαγευτική εμπειρία σας περιμένει στο open- air Bar 8, στον όγδοο όροφο του 5*ξενοδοχείου Grande Bretagne στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας. Με εκπληκτική θέα στο λόφο του Λυκαβηττού και παρατηρώντας την Αθήν αφ' υψηλού, θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε πρωτότυπα cocktails σε μια άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα, στο απόλυτο place to be του κέντρου.

Μια ενημερωμένη λίστα με 8 διαφορετικές προτάσεις εξαιρετικών cocktails βασισμένων σε πρωτότυπες συνταγές με βάση το Martini αλλά και το αγαπημένο Zombie με τρία διαφορετικά είδη ρούμι, ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των πιο επιλεκτικών πελατών.

Πληροφορίες
Καθημερινά: 19.00-02.00
Βασιλέως Γεωργίου 1Α, τηλ. 210 3330766, www.gbroofgarden.gr

Explorer's Bar, NJV Athens Plaza

Στον ημιόροφο του NJV Athens Plaza στην Πλατεία Συντάγματαος, το Explorer's Bar με τους επενδυμένους με ξύλο τοίχους, τη "βαριά" επίπλωση και την ιδιαιτέρως classy ατμόσφαιρα, σας μεταφέρει κάπου στη Βρετανία.

Δερμάτινες, πράσινες, πολυθρόνες, χειροποίητα χαλιά, κρυστάλλινες απλίκες και απαλός φωτισμός παραπέμπουν σε σκηνικό παραδοσιακού βρετανικού club. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, λοιπόν, στο κέντρο της πόλης, θα απολαύσετε δελεαστικά κοκτέιλ, εξαιρετικά κρασιά, ροφήματα και σνακ συνοδεία εκλεπτυσμένων μουσικών επιλογών.

Πληροφορίες
Βασιλέως Γεωργίου Α' 2, Πλατεία Συντάγματος, τηλ. 210 3352400, www.njvathensplaza.gr, fb page: NJV Athens Plaza

The Margi

Όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει επιλέγουμε μπαράκια δίπλα σε πισίνες, που μας θυμίζουν ακόμη ότι βρισκόμαστε σε κάποιο νησί. Ένα από αυτά είναι και το summer bar του πολυτελούς ξενοδοχείου The Margi, στη Βουλιαγμένη.

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό με αέρινα πανιά, χαμηλό φωτισμό και απόλυτη πρωταγωνίστρια του χώρου την ονειρική πισίνα, απολαμβάνουμε σούπερ καλοκαιρινά cocktails, υπό τους ήχους lounge, χαλαρωτικών ακουσμάτων.

Πληροφορίες
Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8929000, www.themargi.gr, fb page: The Margi Hotel

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com