Επικαιρότητα:

Έξοδος: Πού να βγείτε γυναικοπαρέα στην Αθήνα

22 Σεπ. 2016 - 10:47 | Διασκέδαση
Έξοδος: Πού να βγείτε γυναικοπαρέα στην Αθήνα

Η έξοδος με τις φίλες πάντα αποδεικνύεται πολύ καλή επιλογή. Κους- κους, χορός και άφθονο flirting σε καθιερωμένα στέκια συνιστούν τη συνταγή της επιτυχίας. Ειδικά, όταν η παρέα είναι κεφάτη, αυτή η βραδιά μένει πάντα αξέχαστη.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η ατμόσφαιρα του μαγαζιού που έχετε επιλέξει. Γι' αυτόν το λόγο, σας προτείνουμε εφτά αγαπημένα meeting points για να βγείτε, να τα πείτε και να τα πιείτε με την κοριτσοπαρέα.

The Dude Bar

Παρεΐστικο και με χαρακτήρα για αξέχαστες νύχτες με τις φίλες σας. Το The Dude Bar δείχνει ιδιαίτερη "αδυναμία" στα βράδια τα οποία αποτελούν και το δυνατό χαρτί του.

Πρόκειται για ένα από εκείνα τα μπαράκια που έχουν χαρακτήρα και ένταση, ξενυχτάνε πολύ (και αυτό είναι που μας αρέσει περισσότερο) και καθιερώνονται ως στέκια από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Στις μουσικές επιλογές σε καθημερινή βάση συναντάμε dj πίσω από τα decks να δίνει το ρυθμό με funk και ροκ, κυρίως, κομμάτια.

Πληροφορίες
Καλαμιώτου 14, Αθήνα, τηλ. 210 3227130, fb page: The DUDE Bar

The Clumsies

Το The Clumsies ήρθε για να μείνει, αλλά κυρίως ήρθε για να κάνει τις μέρες και τις νύχτες μας στο κέντρο της πόλης, ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Και μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει στο μέγιστο βαθμό.

Η μπάρα του προδίδει αισθητική και σας προ(σ)καλεί να την επιλέξετε –ειδικά όλες εσείς που κυκλοφορείτε γυναικοπαρέα– για μια βραδιά που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.

Από cocktails να είστε σίγουρες ότι θα "χορτάσετε" μιας και οι κύριοι της μπάρας, Βασίλης Κυρίτσης και Νίκος Μπάκουλης, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχουν συνθέσει έναν ασυνήθιστο κατάλογο που προκαλεί τις αισθήσεις και κάνει την επιλογή του ιδανικού cocktail μικρή περιπέτεια.

Πληροφορίες
Πραξιτέλους 30, Αθήνα, τηλ. 210 3232682, www.theclumsies.gr, fb page: The Clumsies

Bartesera

Από τα αγαπημένα και διαχρονικά, πλέον, στέκια με αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή του χώρου την urban exotic αυλή γεμάτη με καταπράσινα φυτά κάτω από το αίθριο, η οποία με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό το βράδυ γίνεται σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του κέντρου με ακούσματα που χαρακτηρίζονται για τις "μαύρες" επιρροές –soul, funk, africa– αλλά και τα ψίγματα ηλεκτρονικής, να "ντύνουν" μουσικά το χώρο.

Εδώ, θα έρθεις με τις φίλες σου και θα απολαύσεις τα ιδαίτερα cocktails του Αλέξανδρου Δοντά, τα οποία χωρίζονται σε signature συνταγές αλλά και κλασικές ελάχιστα τροοποποιημένες ως προς τη βάση του ποτού.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό ποτό με κάποια από τις premium ετικέτες σε ουίσκι, βότκα, ρούμι και gin.

Πληροφορίες
Κολοκοτρώνη 25, Αθήνα, τηλ. 210 3229805, fb page: Bartesera

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com