Επικαιρότητα:

Piano restaurants: Νοσταλγική διάθεση και ρετρό αισθητική στην Αθήνα

09 Ιαν. 2017 - 09:11 | Διασκέδαση
Piano restaurants: Νοσταλγική διάθεση και ρετρό αισθητική στην Αθήνα

Νοσταλγική ατμόσφαιρα, όμορφες μελωδίες, ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις. Τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να επιλέξετε κάποια από τις παρακάτω προτάσεις έτσι ώστε να απολαύσετε ένα δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα βγαλμένο από άλλη εποχή.

Live piano μουσικές και φωνή, σε κάποιες περιπτώσεις, συντροφεύουν τις στιγμές σας δημιουργώντας μια ρετρό αισθητική που σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Αφήνουμε για λίγο το παρόν, λοιπόν, και μεταφερόμαστε στο παρελθόν για μια διαφορετική εμπειρία.

Διόνυσος

dionysos_edited

Χώρος σήμα κατατεθέν της Αθήνας, γνωστός εντός και εκτός συνόρων, ως το εστιατόριο κάτω από την Ακρόπολη. Η μοναδική θέα στον Ιερό Βράχο και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (Ηρώδειο), προσδίδει μια απαράμιλλη αξία στο Διόνυσος, σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και γεύση.

Οι προτάσεις του βραβευμένου σεφ σας συστήνουν στις γεύσεις της μοντέρνας, ελληνικής κουζίνας, ικανοποιώντας και με το παραπάνω τους γευστικούς σας κάλυκες. Σχεδόν σε καθημερινή βάση το δείπνο σας συνοδεύεται από live πιάνο από τις 20.30 και μετά. Στο χώρο του cafe-bar μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με πλούσιο και χορταστικό πρωινό, να απολαύσετε αρωματικό καφέ ή να πάρετε ένα ελαφρύ γεύμα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Πληροφορίες 
Ροβέρτου Γκάλλι 43, Ακρόπολη
Τηλ. 210 9233182
www.dionysoszonars.gr

Baraonda

kentriki_baraonda_edited

Το αγαπημένο και δημοφιλές hot spot του χειμώνα, Baraonda Music Hall, πρωταγωνιστεί για ακόμη μία σεζόν στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με εντυπωσιακά μουσικά σχήματα επιπέδου, που βάζουν τον πήχη ψηλά.

Από Πέμπτη έως και Σάββατο οι Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους μας κρατάνε συντροφιά με όμορφες μουσικές παρέα με 10 φωνές και μια 10μελή ορχήστρα σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη που θα μας μείνει αξέχαστη. Δευτέρα και Τρίτη τη σκυτάλη παίρνουν οι Κώστας Αναδιώτης στο πιάνο, Δημήτρης Καραγιάννης στο σαξόφωνο και Giorgos Saranatkis στα decks για να μας ταξιδέψουν μουσικά.

Πληροφορίες 
Τσόχα 43, Αθήνα
Τηλ. 210 6444308, 210 6441778
www.baraonda.gr
Fb page: Baraonda Music Hall

The Great Syntagma

the great_edited

Με classy ατμόσφαιρα και αισθητική που φέρνει στο νου εικόνες από lounge πολυτελούς ξενοδοχείου, πρόκειται για μία από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην Πλατεία Συντάγματος, που φιλοδοξεί να γίνει το επόμενο all day meeting point στην ευρύτερη περιοχή. Το The Great Syntagma, είναι ένα cafe-bar restaurant που απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να περάσουν ποιοτικές στιγμές σε ένα όμορφο περιβάλλον στην καρδιά της πόλης.

Η κουζίνα του μοντέρνα, ελληνική με ευρωπαϊκές επιρροές φέρει την υπογραφή του σεφ Ηρακλή Δημακόπουλου, ο οποίος έχει ετοιμάσει μια κάρτα με ελληνικές, κατά βάση, γεύσεις βασισμένες σε ελαφρώς παραλλαγμένες και εκμοντερνισμένες ελληνικές συνταγές και επιλεγμένες πρώτες ύλες από έλληνες παραγωγούς. Μην χάσετε τα live piano nights με φωνή σε πέντε γλώσσες από Τρίτη-Σάββατο στις 20.00!

Πληροφορίες 
Όθωνος 6, Σύνταγμα
Τηλ. 2130 430037, 6980 949696
Fb page: The Great