Tα σχήματα του χειμώνα στις μεγάλες πίστες: Αντώνης Ρέμος, Καίτη Γαρμπή, Σάκης Ρουβάς

09 Οκτ. 2022 - 08:57 | Διασκέδαση
Tα σχήματα του χειμώνα στις μεγάλες πίστες: Αντώνης Ρέμος, Καίτη Γαρμπή, Σάκης Ρουβάς

Δυνατά ονόματα της μουσικής ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν οι μεγάλες πίστες του χειμώνα.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο “Diogenis Palace”, το 1997, ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή θα βρεθούν ξανά μαζί στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αυτή τη φορά στη σκηνή του “ΝΟΧ”.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά το… ναυάγιο της συνεργασίας του με τον Διονύση Σχοινά, βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στο “Κέντρο Αθηνών”, ενώ ο “Βοτανικός” θα υποδεχθεί τους Γιώργο Σαμπάνη, Έλενα Παπαρίζου και Αναστασία. 

Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο “Teatro Athens”, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου θα έχει στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο στην “Ακτή Πειραιώς”.

Οι “Μέλισσες” αναζητούν τη γυναικεία φωνή που θα βρεθεί μαζί τους στο “Έναστρον”, ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα θα περάσουν τον χειμώνα στο “Fever” και το “Ω Stage” θα φιλοξενήσει τον Γιώργο Γιαννιά και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Τέλος, η Άννα Βίσση θα αρχίσει τις χειμερινές εμφανίσεις της από τη “Barbarella Live Party” στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να εμφανιστεί για άλλη μία χρονιά στο “Hotel Ερμού”.

Πηγή: Secret – Παραπολιτικά