Μπουζούκια: Αυτά είναι τα πρώτα σχήματα για το καλοκαίρι 2023

21 Μαρ. 2023 - 10:54 | Διασκέδαση
Μπουζούκια: Αυτά είναι τα πρώτα σχήματα για το καλοκαίρι 2023

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη η κίνηση στην παραλιακή αρχίζει να μεγαλώνει! Ποιοι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας κρατήσουν συντροφιά το φετινό καλοκαίρι στα νυχτερινά μαγαζιά των Νοτίων Προαστίων; Δυνατά ονόματα και συνεργασίες «φωτιά» έρχονται μετά το Πάσχα να διασκεδάσουν το κοινό!

 
Πέτρος Ιακωβίδης και Λένα Ζευγαρά – Fantasia
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεων του Νίκου Οικονομόπουλου στο Fantasia, την σκυτάλη παίρνουν δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες που λατρεύει το κοινό. Ο λόγος για τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Λένα Ζευγαρά, οι οποίοι ετοιμάζονται μετά τον χειμώνα που πέρασαν στην Θεσσαλονίκη, σε διαφορετικά μαγαζιά, να κατηφορίσουν στην Αθήνα στο Fantasia με ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα. Η πρεμιέρα τους αναμένεται να γίνει λίγο μετά το Πάσχα!

Θοδωρής Φέρρης και Josephine – Posidonio
Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν στο Posidonio αυτό το καλοκαίρι ο Θοδωρής Φέρρης μαζί με την εκρηκτική pop performer, Josephine. Οι δυο αγαπητοί καλλιτέχνες θα κρατήσουν συντροφιά τους θαμώνες για όλο το καλοκαίρι στην παραλιακή, με ένα πρόγραμμα που θα έχει τα πάντα. Οι εμφανίσεις τους θα ξεκινήσουν τον Μάϊο.

Νικηφόρος και Νίνο – Romeo
Δυο καλλιτέχνες που σκίσανε τον φετινό χειμώνα στο Stage της Θεσσαλονίκης, έρχονται με φόρα στο Romeo της παραλιακής. Ο Νικηφόρος και ο Nίνο, ενώνουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους επί σκηνής, κρατώντας συντροφιά το κοινό της Αθήνας το φετινό καλοκαίρι. Η πρεμιέρα τους θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα!

Αυτά είναι τα μέχρι στιγμής σχήματα του φετινού καλοκαιριού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ!

youfly.com