Ευρυδίκη - Κοργιαλάς στο Χυτήριο

26 Ιουν. 2013 - 16:28 | Διασκέδαση

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς και πάλι μαζί, για μία και μοναδική εμφάνιση στην αυλή του πολυχώρου Χυτήριο, σε ένα πρόγραμμα unplugged με «rock 'n roll» διάθεση.


Ύστερα από δύο χρόνια διαφορετικών καλλιτεχνικών αναζητήσεων, συναντιούνται και πάλι για να μας παρουσιάσουν μία «παράσταση» με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ και έντεχνη σκηνή, καθώς και τραγούδια από το «Μπλε ταξίδι» της Ευρυδίκης, την παράσταση που κέρδισε το στοίχημα και έκλεψε τις εντυπώσεις το χειμώνα που μας πέρασε, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ένα βράδυ γεμάτο όμορφες μελωδίες, λόγια γεμάτα εικόνες, αναμνήσεις μέσα από στιγμές αληθινές, άλλοτε με χαμόγελο, άλλοτε με θλίψη και άλλοτε μέσα από ξεσηκωτικούς ρυθμούς, που μας παρασύρουν σε μια υπέροχη γιορτή.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας υποδέχονται στην αυλή του πολυχώρου Χυτήριο για να ανοίξουμε μαζί ένα παράθυρο με θέα στις καλύτερες μέρες που θα ρθουν και τα τραγούδια που πάντα μας ενώνουν.

Πληροφορίες: Χυτήριο, Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού), 21034 12 313, είσοδος 10€ (με μπύρα ή κρασί), στις 9.30 μ.μ.