Επικαιρότητα:

Eurovision 2014: Τι δείχνουν τα προγνωστικά ένα μήνα πριν τον ημιτελικό

08 Απρ. 2014 - 09:19 | Eurovision

Ένας μήνας απομένει μέχρι την στιγμή που οι Freaky Fortune και ο Riskykidd θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision στο πλαίσιο του β’ ημιτελικού και τα προγνωστικά δίνουν στην Ελλάδα μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης!

Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων, η χώρα μας θα είναι μία από τις 10 που θα πάρουν το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της 10ης Μαΐου. Εκτός από την Ελλάδα, την πρόκριση αναμένεται να πάρουν οι Ρουμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Φινλανδία, Μάλτα, Ισραήλ, Πολωνία και Σλοβενία.

Μάλιστα, σε όλα τα στοιχήματα, το «Rise Up» φέρεται πως θα είναι στα τρία πρώτα τραγούδια του β’ ημιτελικού, ενώ η Ελλάδα έρχεται τρίτη σε πιθανότητες να τερματίσει πρώτη, πίσω από την Ρουμανία και τη Νορβηγία (που, κατά τα φαινόμενα, αποτελούν τους μεγαλύτερους αντιπάλους μας) και με μεγάλη διαφορά από το Ισραήλ και την Πολωνία που μας ακολουθούν!

Την ίδια ώρα, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι διοργανωτές αποκάλυψαν τις πρώτες εικόνες από την σκηνή της φετινής Eurovision, που θα θυμίζει διαμάντι, ενώ οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, αφού τραγούδησαν στο Άμστερνταμ και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια, ετοιμάζονται για τον επόμενο σταθμό του promo tour, την Κυριακή που μας έρχεται, στο Λονδίνο.